ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εποχή Πετράκη με δοκιμασία στην Αρένα – Το πλάνο για νικηφόρο ντεμπούτο

Εποχή Πετράκη με δοκιμασία στην Αρένα – Το πλάνο για νικηφόρο ντεμπούτο

Σήμερα ουσιαστικά αρχίζει η εποχή Γιάννη Πετράκη στον Απόλλωνα. Με δύσκολη αποστολή, αφού οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν στις 20:00 στην «ΑΕΚ Αρένα» τους οικοδεσπότες.

Είναι αυτονόητοι οι… μαζεμένοι λόγοι που θα προσπαθήσουν να σπάσουν την έδρα των κιτρινοπρασίνων. Να μην ξεχνάμε ότι πριν 16 μέρες, η ομάδα της Λεμεσού, είχε πέσει «θύμα» έκπληξης από την Καρμιώτισσα, γεγονός που αποτέλεσε την αφορμή για να προχωρήσει η διοίκηση τις διαδικασίες πρόωρης διακοπής της συνεργασίας με τον προηγούμενο προπονητή.

Ο Γιάννης Πετράκης, γνωρίζει ότι είναι… κομματάκι δύσκολο, να βάλει το στίγμα του στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας, από το πρώτο παιχνίδι. Περιμένει όμως, ότι οι παίχτες που θα χρησιμοποιήσουν θα… βγάλουν δυνατό χαρακτήρα, για να κατορθώσουν να επαναφέρουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Ήταν δεδομένη η απουσία του Λάρσον ενώ και ο Ρομπέρζ μένει εκτός τελικά. Ο Σακέτι από την Παρασκευή μπήκε σε φουλ ρυθμούς. Επανέρχεται σίγουρα ο Νταμπό, παίζει ακόμα και το σενάριο να πάρει φανέλα βασικού.

Πιθανό σχήμα

Επικρατέστερος για να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια είναι ο Δημητρίου. Δεν μπορούμε ωστόσο να αποκλείσουμε εντελώς την πιθανότητα να κάνει επίσημο ντεμπούτο ο Σέρβος Γιοβάνοβιτς. Δεξιά στην άμυνα θα βρίσκεται ο Ζοάο Πέδρο. Αριστερά, λογικά θα αρχίσει ο Αγκίρε. Στις θέσεις στόπερ θα βρίσκεται δίπλα από τον Γιούστε ο Αττίλα Σάλαι.

Στη μεσαία γραμμή, ένας από τους τρεις θα είναι ο Σακέτι, φτάνει να νιώθει εντελώς καλά. Σε ρόλο «οχταριού» επικρατέστερος είναι ο Ντένιτς. Επιτελικός χαφ θα είναι πιθανότατα ο Ματέι. Για τα άκρα της επίθεσης, τη μια θέση θα την καλύψει ο Γιαννιώτας. Για τη θέση αριστερά και αυτήν του κεντρικού επιθετικού, υποψήφιοι είναι οι Μπένχοπ, Νταμπό, Ντιγκινί και Πίττας.

The post Εποχή Πετράκη με δοκιμασία στην Αρένα – Το πλάνο για νικηφόρο ντεμπούτο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top