ΑΝΑΤΗΕΜΑΤΙΣΜΟΙ

Επανάσταση στο Τμήμα Αρχείου πληθυσμού και Μετανάστευσης

Επανάσταση στο Τμήμα Αρχείου πληθυσμού και Μετανάστευσης

Πως τόλμησες κύριε δικηγόρε να πας στην Αυτού Εξοχότητα, την Ανώτερη Λειτουργό του τμήματος ,κυρία Παναγιώτα Φωτίου, και να πεις ότι θα δημοσιοποιήσεις στα Μ.Μ.Ε. τα προβλήματα στην αλάνθαστη και αψεγάδιαστη υπηρεσία της;

Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα στην ελευθερία να λες στους προύχοντες του τμήματος, αυτά που δεν ήθελαν να ακούσουν και να τους απειλείς μάλιστα ότι θα δημοσιοποιήσεις το θέμα; Αφού είχες άδικο, τι απειλούσες κι από πάνω; Αφού αν ζητήσεις κάτι παράνομο, το βάζεις πρωτοσέλιδο από μόνος σου και στα Μ.Μ.Ε.!!!!

Είναι σαν να διαπράττεις ένα φόνο και να απειλείς ότι θα δημοσιοποιήσεις ότι εσύ το έκανες. Το εξέλαβαν ως απειλή και σου έβγαλαν και ανακοίνωση.

Όχι, θα σε άφηναν! Μόνο στην Κύπρο θεωρείται απειλή, όταν ένας πολιτης θέλει να δημοσιοποιήσει το παράπονο του. Αφού είσαι και ηλίθιος. Πήγες εκεί και δεν ζήτησες κανένα ‘χρυσό διαβατήριο’ και να δεις τι ωραία θα σε εξυπηρετούσαν.

Έπρεπε να τους πεις ότι η γυναίκα και τα παιδιά του κομμωτή, θα έρχονταν με private jet. Θα έτρεχαν να παραδώσουν τη βίζα στο αεροδρομιο. Πήγες εκεί και δεν ζήτησες τίποτε. Απλά το αυτονόητο. Αλλά δεν ήξερες με ποιους είχες να κάνεις. Μπήκες στο άδυτο και το άβατο του Migration. (Έτσι το λέει ο κόσμος).

Άκου να θέλεις να φέρεις στην Κύπρο τη σύζυγο και τα παιδιά ενός από τους πιο διάσημους κομμωτές του κόσμου. Τι κι αν έχει 8 εκατομμύρια ακόλουθους (Followers) στο instagram, 10 φορές τον πληθυσμό της Κύπρου.

Τι κι αν ο κομμωτης πείστηκε να έρθει στην Κύπρο μετά από πολλές προσπάθειες και είχε επενδύσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και εργοδότησε αρκετούς Κύπριους υπαλλήλους.

Χωρίς να θέλει ούτε διαβατήριο,ούτε τίποτα. Τι κι αν έχει κομμωτήρια στην Ιταλία, Γαλλία, Ντουμπάϊ και άλλού. Χέστηκαν! Ναι! Χέστηκαν! Α10 κλίμακα και βάλε, 3 χιλιάδες ευρώ περίπου το μήνα ακατέβατες κι ας καίγεται το σύμπαν. Και το χειρότερο, τόλμησες να υψώσεις ανάστημα, να σηκώσεις κεφάλι.

Αφού δουλικά τους είμαστε. Με το δίκιο τους επαναστάτησαν. Άκουσον! Άκουσον! Μα ποιος νόμισες ότι είσαι κύριε; Ντροπή σου!!! Ένα κουρεματάκι πάντως το χρειάζομαι, αλλά ένα γερό ‘κούρεμα’ νομίζω το χρειάζονται άλλοι! Περαστικά μας, γιατί στο τέλος της ημέρας είμαστε όλοι συνένοχοι σ’ αυτή την κατάντια

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top