ΦΙΛΟΖΩΟΙ

Oρμήδεια: «Φάνηκε το κόκκαλο μου» από το δάγκωμα σκύλου – Χειρουργήθηκε δυο φορές ο 40χρονος (Σκληρές Εικόνες)

Oρμήδεια: «Φάνηκε το κόκκαλο μου» από το δάγκωμα σκύλου – Χειρουργήθηκε δυο φορές ο 40χρονος (Σκληρές Εικόνες)

Άγρια επίθεση από σκύλο δέχθηκε ο 40χρονος, Παναγιώτης Παναγιώτου από την Ορμήδεια. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση δυο φορές.

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η πρωινή βόλτα, του Παναγιώτη Παναγιώτου,  με το σκυλάκι του ράτσας πουντλ την Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Ο 40χρονος γύρω στις 10, ενώ περπατούσε με το αγαπημένο του τετράποδο, τρία σπίτια πιο πέρα από το δικό του δέχθηκαν άγρια επίθεση από το σκύλο γείτονα. Ο Παναγιώτης νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και το πουντλ του σε πολύ σοβαρή κατάσταση σε κτηνιατρική κλινική στο Παραλίμνι.

Η ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, συνάντησε τον 40χρονο,το Σάββατο, 5/12, στο νοσοκομείο Λάρνακας,  μερικές ώρες μετά την δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

«Όπως γύρισα να φύω με εμούνταρε ο σιήλος,  ήταν 120 κιλά, τεράστιο και άγριο ζώο σαν λιοντάρι. Ευτυχώς που δεν είχα μαζί μου το γιο μου, είναι 3 χρονών. Μου έφαε το αριστερό μου χέρι, φάνηκε το κόκκαλο μου», μας ανέφερε καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια. «Τον σκύλο μου τον έχω 11 χρόνια, δεν είμαι σίγουρος εάν θα καταφέρει να επιζήσει», πρόσθεσε ανήσυχος.

Γείτονας , όταν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε παρενέβη. «Οι δυο μας τον κτυπούσαμε για να σταματήσει, εγώ έπεσα στο έδαφος και ήρθε ο γιος του ιδιοκτήτη με αλυσίδα και τον μάζεψε, μετά ήρθα στο νοσοκομείο» , είπε.

Την υπόθεση διερευνά η αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, ενώ ο σκύλος… δράστης  τέθηκε «υπό κράτηση».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 40χρονου πρόκειται για σκύλο διασταύρωσης ράτσας καύκασο με πιτ μπουλ. Ο ιδιοκτήτης του φαίνεται να τον είχε παράνομα.

Ο κοινοτάρχης Ορμήδειας, Χριστοφής Κασιουρής μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, τόνισε ότι είχε  γίνει καταγγελία στο συμβούλιο για τον εν λόγω σκύλο και έγιναν συστάσεις στον κάτοχο του. «Μετά το περιστατικό θα γίνει εκστρατεία από άκρη σε άκρη του χωριού για να διαπιστωθεί, εάν υπάρχουν και άλλα επικίνδυνα ζώα», είπε. Συνέστησε, τέλος, στους κατοίκους να είναι προσεκτικοί. 

Σκύλος ράτσας καύκασο (φωτο από google images) 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top