ΦΙΛΟΖΩΟΙ

Αθώοι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση Μπίλυ

Αθώοι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση Μπίλυ

Αθώους βρήκε το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου τον διευθυντή του Ξενοδοχείο Αναστασιά – Τσόκκος και τον υπάλληλό του στην υπόθεση του θανάτου του σκύλου Μπίλυ στο Παραλίμνι, εξέλιξη η οποία δεν ικανοποιεί το Κόμμα για τα Ζώα και η οποία στέλλει πολύ αρνητικά μηνύματα όχι μόνο εντός αλλά και εκτός Κύπρου, σύμφωνα με το Κόμμα.

Ανακοίνωση του Κόμματος για τα Ζώα αναφέρει ότι παρευρέθηκε σήμερα στην ακροαματική διαδικασία όπου οι δύο κατηγορούμενοι βρέθηκαν αθώοι, με την αιτιολογία ότι αν και η νεκροψία έδειξε ότι ο θάνατος του Μπίλι προήλθε από εγκεφαλική αιμορραγία ως αποτέλεσμα σοβαρού τραύματος στη βάση του κρανίου με ένα αιχμηρό εργαλείο, το Δικαστήριο δεν είχε κανένα αποδεικτικό στοιχείο και κανένας δεν είδε τους κατηγορούμενους να κτυπούν τον Μπίλυ με οποιοδήποτε αιχμηρό εργαλείο.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου αναφέρει ότι θα εξετάσει σε βάθος την απόφαση του δικαστηρίου με τους νομικούς του συμβούλους με στόχο να εφεσιβάλει την απόφαση. Ήδη έχει ζητήσει συνάντηση με τον Γενικό Εισαγγελέα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου στις 11πμ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Eurovision 2024: Η θέση της Κύπρου και της Ελλάδας στα προγνωστικά του televoting



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top