ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαραλαμπίδου: «Μπορεί να ανακαλύψουν ότι στο Δημοτικό έκλεψα μολύβι…»

Χαραλαμπίδου: «Μπορεί να ανακαλύψουν ότι στο Δημοτικό έκλεψα μολύβι…»

Με εύσχημο τρόπο θέλησε να απαντήσει η Ειρήνη Χαραλαμπίδου σ΄ αυτούς που… θυμήθηκαν ότι κάποτε ζήτησε να της παραχωρήσουν εκπτώσεις από το φορολογητέο της εισόδημα.

Απαντώντας σε δημοσίευμα της Ελλαδικής ιστοσελίδας Chnews.gr, άφησε αιχμές γι΄ αυτούς που την πολεμούν, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην περίπτωση του Τορναρίτη, ο οποίος κατά τα λεγόμενά της προσπαθεί καθημερινά να της ρίξει λάσπη.

Ακολούθως, γίνεται πιο… απολαυστική: «…κάποιοι μπορεί να ανακαλύψουν ότι στο δημοτικό αντέγραψα ή έκλεψα ένα μολύβι...».

Καταλήγοντας, αφήνει να νοηθεί ότι οι απολαβές της στο ΡΙΚ την επίμαχη περίοδο ήταν πολύ χαμηλές («Τι συνέβαινε στο ΡΙΚ πριν την ιδιωτική τηλεόραση και πριν τον ανταγωνισμό όταν υπήρχε μονοπώλιο»),

Το πλήρες κείμενο του σημειώματός που ανήρτησε στο facebook:

«Κάποιοι είναι αληθινά απελπισμένοι. Για έναν και απλό λόγο δεν είναι συνηθισμένοι να συναντούν έντιμους ανθρώπους στην πολιτική. Ανθρώπους που δεν εξαγοράζονται, που δεν λαδώνονται που δεν βολεύουν ούτε βολεύονται . Μου έριξαν λάσπη πολλοί: ο Κενεβέζος, ο Ερωτοκρίτου, ο Βγενόπουλος, ο Τορναρίτης προσπαθεί καθημερινά... 

Και αφού δεν υπάρχει τίποτα σε βάρος μου είπαν κάποιοι να πάνε 23 χρόνια πίσω μπας και τους φέξει ... Και όταν δεν βρήκαν διαστρέβλωσαν ελπίζοντας να κολλήσει λάσπη .Τουλάχιστον σε ένα είμαι συνεπής ξέρω να διεκδικώ τα δικαιώματα μου όπως και τα δικαιώματα του κάθε πολίτη. Μέχρι τις εκλογές θα ακούσουμε πολλά. 

Κάποιοι μπορεί να ανακαλύψουν ότι στο δημοτικό αντέγραψα ή έκλεψα ένα μολύβι ... Βέβαια η είδηση εδώ θα έπρεπε να είναι άλλη. Τι συνέβαινε στο ΡΙΚ πριν την ιδιωτική τηλεόραση και πριν τον ανταγωνισμό όταν υπήρχε μονοπώλιο. Αλλά αυτό αν είχαμε να κάνουμε με δημοσιογράφους και όχι με καθοδηγούμενο κίτρινο Τύπο».

Φ.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Από σήμερα Παρασκευή, 03 Μαΐου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top