ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητέρα Κωνσταντίνου: «Ο γιος μου ήταν η ζωή μου, θα βρω αυτόν που τον σκότωσε και θα τον βασανίζω σιγά σιγά…»

Μητέρα Κωνσταντίνου: «Ο γιος μου ήταν η ζωή μου, θα βρω αυτόν που τον σκότωσε και θα τον βασανίζω σιγά σιγά…»

Με αφορμή τη συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν το βραδύ της Τρίτης (09/02) οι φίλοι του Κωνσταντίνου Νικολάου, άλλα και για ότι ο 33χρονος οδηγός έχει πλάτες σύμφωνα πάντα με όσα ανέφερε στην εκπομπή του Mega «Έχεις Μέσον»

Η θεία του άτυχου Κωνσταντίνου Νικολάου μιλώντας στην εκπομπή, ανέφερε πως «ο 33χρονος έχει πλάτες και γι΄αυτό και δεν συνελήφθη. Από την άλλη η Μαρία, η μητέρα του 17χρονου μαθητή, κάνοντας παρέμβαση στο «Έχεις μέσον» είπε μεταξύ άλλων πως «η Αστυνομία πρέπει να σταματήσει να κυνηγά τους νέους με τις μοτόρες» .

 Η ίδια επισήμανε πως ο γιος της αγαπούσε τις μηχανές και παρά να οδηγεί κλεμμένες μοτοσικλέτες προτίμησε να του αγοράσει νόμιμα. Μάλιστα, η χαροκαμένη μάνα μεταξύ άλλων είπε πως «θα βρει τον άνθρωπο που σκότωσε τον γιο της και θα τον βασανίζει σιγά – σιγά».

Παρέμβαση στην εκπομπή προέβη και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας διευκρινίζοντας πως η Αστυνομία διερευνά το συμβάν. Επίσης ο κ. Αγγελίδης ανέφερε πως όταν ολοκληρωθεί η έρευνα, ο φάκελος της υπόθεσης θα οδηγηθεί στον Γενικό Εισαγγελέα όπου θα εξετάσει για ποια αδικήματα θα καταχωρηθεί η υπόθεση στο δικαστήριο.

 Όπως επισήμανε ο κ. Αγγελίδης, η Αστυνομία δεν είχε δεχτεί και δεν θα δεχτεί παρέμβαση στο έργο της διερεύνησης αυτού του δυστυχήματος. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top