ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ράγισαν καρδιές τα λόγια του Γιώργου Αριστοτέλους: «Είμαι περήφανος που είμαι γιος σου»

Ράγισαν καρδιές τα λόγια του Γιώργου Αριστοτέλους: «Είμαι περήφανος που είμαι γιος σου»

Πολύ μικρή ήταν η εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους στη Δένεια για να χωρέσει το πλήθος κόσμου που έσπευσαν να πουν το τελευταίο αντίο στον Μάριο Αριστοτέλους που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.

Διαβάστε επίσης: Καλό ταξίδι ήρωα! Τελέστηκε η κηδεία του Μάριου Αριστοτέλους - Πολύ μικρή η Εκκλησία να χωρέσει το πλήθος κόσμου

Η ατμόσφαιρα όπως είναι λογικό ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη, αφού ο 44χρονος τόσο ξαφνικά έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του ορφανά παιδιά αλλά και πολλούς φίλους που τον αγαπούσαν.

Σε ομιλία του, ο γιος του αδικοχαμένου Μάριου, Γιώργος, ανέφερε ότι είναι περήφανος που είναι γιος του, και ότι ο πατέρας του ήταν πάνω από όλα άνθρωπος.

“Ο Μάριος, το παιδί, για όλες τις δουλειές, ο αγαπημένος της οικογένειας αλλά και της δουλειάς του, την οποία αγαπούσε και για την οποία ένοιωθε υπερήφανος”, ανέφερε, προσθέτοντας ότι “ο Μάριος έφυγε άλλα άφησε πίσω του ένα πλήθος από υπερήφανο κόσμο”.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ομιλία του συνάδελφου του Μάριου, Γλαύκου Κυριάκου, ο οποίος ανέφερε ότι από χθες όλα είναι αλλιώτικα στο εθνικό δασικό πάρκο Αθαλάσσας, και πρόσθεσε ότι πήγε βόλτα στο φυτώριο για να δει τα "μωρά" του Μάριου, όπως αποκαλούσε ο ίδιος ο Μάριος τα φυτά που μεγάλωνε για να αναπληρώνουν τα φυτά που χάνονται στις πυρκαγιές.

“Πήγα στο περιβαλλοντικό κέντρο Αθαλάσσας και άκουσα τα πρόβατα, τα κατσίκια, την αγελάδα και το γαϊδουράκι να σκούζουνε. Σε περίμεναν να τα χαϊδέψεις, να τα ταΐσεις, πεινούσαν και δεν ήσουν εκεί”, ανέφερε, και πρόσθεσε ότι είδε και τα δύο σκυλιά του Μάριου τα οποία κατάλαβαν ότι δεν θα ξαναδούν το αφεντικό τους. “Ανάμεσά τους και το μικρό αρνάκι, που σε περίμενε να του βάλεις τροφή”, πρόσθεσε.

Ο κ. Κυριάκου ανέφερε ότι “δεν θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να ξεχάσουμε ότι ήσουν ο σούπερμαν που εκτελούσε τέλεια και άψογα όλες τις δουλειές, ήσουν ο άνθρωπος για όλα, ο συνάδελφος που ότι του ζητούσαμε ποτέ δεν έλεγες όχι, που ποτέ δεν λογάριαζε υπηρεσιακά ωράρια, αργίες και Σαββατοκύριακα”.

Πηγη-Φωτογραφίες απο ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top