ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αρνείται την εμπλοκή του ο Εμπεδοκλής - Είπε «ΟΧΙ» και στις τρεις κατηγορίες που του προσάπτονται

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αρνείται την εμπλοκή του ο Εμπεδοκλής - Είπε «ΟΧΙ» και στις τρεις κατηγορίες που του προσάπτονται

Αρνήθηκε και τις τρεις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν την Τρίτη (05/07) ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου ο Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας, Λευτέρης Εμπεδοκλής, για την υπόθεση απόσπασης 35 χιλιάδων ευρώ από επιχειρηματία για μονιμοποίηση παράνομων κατασκευών στο κέντρο διασκέδασης που διαθέτει στην παραλία Μακένζι.

Η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής απήγγειλε στον Λευτέρη Εμπεδοκλή τις κατηγορίες της κλοπής από δημόσιο λειτουργό, της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και της δήμευσης.

Η πρώτη κατηγορία αναφέρει συγκεκριμένα ότι στις 8/9/15 στη Λάρνακα ο Λευτέρης Εμπεδοκλής έκλεψε το χρηματικό ποσό των 35 χιλιάδων ευρώ από τον Θεοδόση Χρυσοστόμου από τη Λάρνακα, δηλαδή απέκτησε κατοχή του ποσού από το εν λόγω πρόσωπο υπό την ιδιότητα του ως Δημοτικός Γραμματέας του Δήμου Λάρνακας με σκοπό τη μόνιμη αποστέρηση του από αυτόν.

Η δεύτερη κατηγορία αναφέρει ότι κατά τον ίδιο τρόπο και χρόνο με την 1η κατηγορία ο Λευτέρης Εμπεδοκλής με ψευδείς παραστάσεις και με σκοπό την καταδολίευση απέκτησε από τον Θεοδόση Χρυσοστόμου το ποσό των 35 χιλιάδων ευρώ.

Η τρίτη κατηγορία αναφέρει ότι ο Λευτέρης Εμπεδοκλής απέκτησε το ποσό των 35 χιλιάδων ευρώ ενώ γνώριζε ότι αυτό αποτελούσε έσοδο από τη διάπραξη των γενεσιουργών αδικημάτων που περιγράφονται στις κατηγορίες 1 και 2.

Ο Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας απάντησε «Όχι» και στις τρεις κατηγορίες και έτσι η Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου όρισε την 17η Οκτωβρίου 2016 ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.=

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο αναμένεται να κληθούν περίπου 40 μάρτυρες κατηγορίες.

Ο Λευτέρης Εμπεδοκλής αφέθηκε ελεύθερος με τους ίδιους αυστηρούς περιοριστικούς όρους που ίσχυαν μέχρι σήμερα, δηλαδή της εγγύησης ύψους 50 χιλιάδων ευρώ, κατέθεσε όλα τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και τοποθετήθηκε στο stop list ενώ θα πρέπει να παρουσιάζεται τρεις φορές τη βδομάδα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top