LIFESTYLE

Τρελά ερωτευμένη Κύπρια ηθοποιός! Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή

Τρελά ερωτευμένη Κύπρια ηθοποιός! Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή

Πρόκειται για την ηθοποιό που τη φετινή χρονιά πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο ωραίες παραγωγές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Μπαίνει στα σπίτια μας καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του Sigma και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το ταλέντο της και την ομορφιά της.

 Ο λόγος για την 27χρονη ηθοποιό Βαρβάρα Χριστοφή η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά του Sigma «Γαλάτεια» έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει και στην ζωή της ο έρωτας, όπως δήλωσε σε συνέντευξη της στο «Μadame  Figaro» όσο και στο ένθετο Ι Love TV στο περιοδικό «OΚ».

Διαβάστε τα σχετικά αποσπάσματα:

-Πέραν από τα επαγγελματικά σου, πώς είσαι στην προσωπική σου ζωή;

Περνώ μια όμορφη φάση στην προσωπική μου ζωή με τον σύντροφό μου και τον σκύλο μου.

-Ο έρωτας ποιον ρόλο παίζει στη ζωή σου;

Είναι σημαντικός για μένα ο έρωτας, με ολοκληρώνει. Όταν δεν είμαι ερωτευμένη νιώθω ότι κάτι μου λείπει.

-Πόσο καιρό είστε µαζί µε τον "πρίγκιπά" σου;

Πολλά χρόνια, από το λύκειο και ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να φύγω από την Ελλάδα και να επιστρέψω στην Κύπρο.

-Στο θέατρο και την τηλεόραση, ο έρωτας είναι πρωταγωνιστής. Στην πραγµατικότητα όµως αντέχει ο έρωτας ή είναι κάπως υπερεκτιµηµένος;

Όχι, ο έρωτας δεν είναι υπερεκτιµηµένος. Η δική µου ζωή είναι πιο µίζερη χωρίς τον έρωτα, τον χρειάζοµαι. Και πιστεύω για να έχει τόση απήχηση, ότι και ο υπόλοιπος κόσµος τον χρειάζεται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top