ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ: «Το αίμα έτρεχε ποτάμι» – Στην παλάμη το σκίσιμο της 13χρονης – Άμεση η επέμβαση των καθηγητών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ: «Το αίμα έτρεχε ποτάμι» – Στην παλάμη το σκίσιμο της 13χρονης – Άμεση η επέμβαση των καθηγητών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην παλάμη τραυματίστηκε 13χρονη μαθήτρια γυμνασίου της Παλλουριώτισας όταν «έπαιζαν» μαζί με 12χρονη φίλη της με μαχαίρι κατά την διάρκεια διαλείμματος το πρωί της Τρίτης 2/5.

Του Μιχάλη Μενελάου

Το ThemaOnline βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στη σκηνή όπου σημειώθηκε το περιστατικό και σας μεταφέρει σχετικές φωτογραφίες αλλά και τοποθετήσεις των εμπλεκόμενων.

Όπως μας ανέφεραν καθηγητές αλλά και μαθητές του σχολείου, η νεαρή μαθήτρια μαζί με 12χρονη φίλη της βρίσκονταν στον χώρο του γυμναστηρίου, όπου σε κάποια στιγμή και χωρίς να το θέλουν, η 13χρονη τραυματίστηκε στην παλάμη από το μαχαίρι. 

Το μαχαίρι «βρήκε» φλέβα της μικρής και το αίμα έτρεχε σαν ποτάμι, ανέφεραν στο ThemaOnline, άτομα που ήταν παρόντα στον χώρο. 

Την ροή του αίματος φανερώνουν και οι κηλίδες που βρίσκονταν στο πάτωμα του χώρου. Κηλίδες οι οποίες έδειχναν την διαδρομή που ακολουθήθηκε για να μεταβεί η νεαρή από το γυμναστήριο, στο γήπεδο μπάσκετ και στη συνέχεια στον χώρο όπου βρίσκονταν οι καθηγητές για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Οι κηλίδες αίματος της 13χρονης
Οι κηλίδες αίματος της 13χρονης μαθήτριας που «μαρτυρούν» την πορεία της

 

Μπορεί οι καθηγητές να μην αντιλήφθηκαν την ύπαρξη του μαχαιριού στον σχολικό χώρο, όμως η αντίδρασή τους ήταν άμεση καθώς η καθηγήτρια που επιτηρούσε τον χώρο κατά την διάρκεια του διαλείμματος, συνόδευσε την 13χρονη μαθήτρια στον γυμναστή όπου της παρείχε τις πρώτες βοήθειες.   

Ο γυμναστής αφού πρώτα καθάρισε την πληγή, προσπαθούσε να περιορίσει την αιμορραγία ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν οι γονείς της μαθήτριας για το περιστατικό και για να πάνε την μικρή στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο μετέβη και ο καθηγητής γυμναστικής που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στην νεαρή, ο οποίος και παρακολουθούσε την αιμορραγία της 13χρονης μαθήτριας. 

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, η πληγή της νεαρή μαθήτριας καθαρίστηκε και της έγινε συρραφή για να σταματήσει η αιμορραγία. 

Ο χώρος που έγινε το ατύχημα της νεαρής μαθήτριας

 

Οι καθηγητές κάνουν λόγο για ατύχημα με το μαχαίρι, καθώς όχι μόνο δεν υπήρχαν διαφορές μεταξύ των δυο κοριτσιών, αλλά ήταν και πολύ καλές φίλες. 

Κληθέντες να σχολιάσουν την ύπαρξη του μαχαιριού εντός του σχολικού χώρου, οι καθηγητές ανέφεραν πως κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται αλλά δεν μπορούν να γνωρίζουν ποιος φέρνει τί εντός του σχολείου.

Σύμφωνα με τους καθηγητές δεν έχουν το δικαίωμα να ελέγξουν την τσάντα κάποιου μαθητή καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν παραβίαση των προσωπικών τους δεδομένων. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας έκανε καταγγελία στην Αστυνομία για το περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ: Το έθιμο με μαχαίρι εξελίχθηκε σε ατύχημα – Στο νοσοκομείο 13χρονη

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top