ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Υπέκυψε 69χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Υπέκυψε 69χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε τελικά τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις 23 Σεπτεμβρίου, στην επαρχία Αμμοχώστου. Νεκρή είναι η 69χρονη Tatiana Rodionova, τουρίστρια από τη Ρωσία, η οποία υπέκυψε στις 7 Οκτωβρίου.

`Οπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, σύμφωνα με τα ευρήματα της νενομισμένης νεκροτομής, που διενεργήθηκε την Πέμπτη 12/10 στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ο θάνατος της 69χρονης φαίνεται να προήλθε από μαζική πνευμονική εμβολή συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος. Η άτυχη γυναίκα είχε τραυματιστεί κατά τη σύγκρουση του ποδηλάτου της, με λεωφορείο, που οδηγούσε 49χρονος, στην λεωφόρο Νίσσι στην Αγία Νάπα, γύρω στις 12.40μ.μ. της 23ης Σεπτεμβρίου. Από τη σύγκρουση η 69χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια. Μεταφέρθηκε αρχικά σε ιδιωτική κλινική και ακολούθως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, για νοσηλεία. Γύρω στις 6.15μ.μ. της 7ης Οκτωβρίου, η 69χρονη υπέκυψε στα τραύματά της. Η Τροχαία Αμμοχώστου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top