ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΑΚΕΛ και Σταύρος Μαλάς συναντήθηκαν με Κατσουρίδη - Η θέση του για τον υποψήφιο που θα υποστηρίξει

ΑΚΕΛ και Σταύρος Μαλάς συναντήθηκαν με Κατσουρίδη - Η θέση του για τον υποψήφιο που θα υποστηρίξει

Όπως ο ίδιος ο Νίκος Κατσουρίδης αποκάλυψε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, είχε πρόσφατα κάποιες επαφές με το κόμμα της Αριστεράς και τον υποψήφιο για τις Προεδρικές εκλογές, Σταύρο Μαλά.

Συγκεκριμένα, στην εφημερίδα "Φιλελεύθερος" όπου παρουσιάστηκαν οι δηλώσεις του πρώην στελέχους του ΑΚΕΛ, Νίκου Κατσουρίδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό ACTIVE, αναφέρεται ότι ο ίδιος, παρά το γεγονός ότι αυτή τη φορά δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εκλογών, όπως συνήθιζε, είχε κάποιες επαφές τόσο με το ΑΚΕΛ, όσο και με τον κ. Μαλά (με τον οποίο θυμίζουμε ότι είχε συνεργαστεί στις προηγούμενες εκλογές του 2013), ωστόσο δεν φαίνεται να τα βρίσκουν μεταξύ τους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατσουρίδης, ο δυνατός παίκτης των προεδρικών εκλογών – ΑΚΕΛικές καταβολές, με θέσεις... ενδιάμεσου Ενδιαφέρον είχε επίσης η απάντηση του κ. Κατσουρίδη στην ερώτηση αν θα συμπαραταχθεί φανερά με κάποιο υποψήφιο, όπου αρκέστηκε να δηλώσει ότι, είναι πολύπλοκο το ζήτημα και κάποιοι λόγοι πέραν της θέλησής του, ίσως δεν του επιτρέψουν να πράξει αυτό που επιθυμεί. Σημείωσε επίσης ότι,«το θέμα δεν είναι αν θα συμπαραταχθώ με κάποιον υποψήφιο ή όχι, αλλά οι υποψήφιοι ή κάποιος υποψήφιος, να πείσει τον κόσμο ότι έχει την δυνατότητα να κυβερνήσει και μέσα στα περιορισμένα πλαίσια που υπάρχουν να βελτιώσει τα δεδομένα του κόσμου». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατσουρίδης στο πλευρό Μαλά - Κατσουρίδης στο πλευρό Νικόλα ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top