ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Με 10ευρώ δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

«Με 10ευρώ δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Η ΑΕΚ Λάρνακας αντιμετωπίζει την Πάφο στο ποδόσφαιρο αλλά και τον ΑΠΟΕΛ στην καλαθόσφαιρα και οι AEK Supporters στέλνουν το μήνυμα σε όλους τους φίλους των «κιτρινοπρασίνων».

H σχετική ενημέρωση

Η ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος ΠΑΦΟΣ FC για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του φετινού πρωταθλήματος. Ο αγώνας είναι δύσκολος και ο κόσμος θα πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες καθώς η διοίκηση όρισε το εισιτήριο στα €10.

Επιπλέον, υπενθυμίζουμε ότι θα πωλούνται στις εισόδους του Αρένα κουπόνια εισφοράς για βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες στην Ελλάδα.

Τρίτη 28/11/2017, 19:45

Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα αντιμετωπίζει το ΑΠΟΕΛ στα πλαίσια του πρωταθλήματος OΠΑΠ Basket League με μόνο ζητούμενο την νίκη. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα πρέπει να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του προέδρου για μαζική στήριξη.

Γιατί το μπάσκετ είναι Λάρνακα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top