ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η καθαρή εικόνα του Πάμπου… και οι αποφάσεις που καλείται να πάρει!

Η καθαρή εικόνα του Πάμπου… και οι αποφάσεις που καλείται να πάρει!

Το να «ψωνίζει» μια ομάδα την καλοκαιρινή περίοδο 16 καινούργιους ποδοσφαιριστές και να τους εντάσει στο ρόστερ της, δεν σημαίνει ότι από αυτούς θα της βγουν όλοι επιτυχημένοι στο 100%. Κάποιοι από αυτούς ίσως θα χρειαστούν τον χρόνο τους και κάποιοι άλλοι μπορεί να μην καταφέρουν να στεριώσουν στην ομάδα από την οποία αποκτήθηκαν.

Αυτή η περίπτωση φυσικά ισχύει για την φετινή Ομόνοια η οποία δεν θα πρέπει να αποτελεί καμία δικαιολογία για την εικόνα που παρουσιάζει το “τριφύλλι” κυρίως στην μεσοαμυντική γραμμή. Ο Πάμπος πριν από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν στελέχωσε την ομάδα του με 16 καινούργιους ποδοσφαιριστές, για να «χτίσει» τον βασικό κορμό των “πρασίνων”  και να σουλουπώσει την κακιά άμυνα της περσινής περίοδου, αλλά εβρισκόμενοι στο τέλος του πρώτου τρίτου του πρωταθλήματος κάποιοι ποδοσφαιριστές δείχνουν ότι δεν ανταποκρίθηκαν στις υψηλές απαιτήσεις της ομάδας, με τα αποτελέσματα να είναι γνωστά μέσα στο γήπεδο.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου φυσικά είναι αναγκασμένος και δεν έχει αλλή επιλογή να πορευτεί με αυτούς που έχει μέχρι τον Ιανουάριο όταν και θα ανοίξει το παράθυρο της μεταγραφικής ενίσχυσης του χειμώνα. Φυσικά μέχρι τότε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα πρέπει να βρει τον τρόπο να βγάλει προς τα έξω τις ποδοσφαιρικές αρετές των ποδοσφαιριστών του έτσι ώστε στα επόμενα κρίσιμα και σημαντικά παιχνίδι η Ομόνοια να μην χάσει άλλους πολύτιμους βαθμούς που πιθανόν να της στοιχίσουν στο να χάσει και το «τρένο» της βαθμολογίας και της Ευρώπης.

Ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας έχοντας πλέον ένα καθαρό και μεγάλο δείγμα ενώπιον του από την ομάδα του, ήδη άρχισε να κάνει τις σκέψεις του και καλείται να πάρει κάποιες σοβαρές αποφάσεις για το που θα χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα του τον ερχόμενο Ιανουάριο (είναι δεδομένη η ενίσχυση).

Μέχρι τότε φυσικά απέχει ένας μήνας και κάτι, και γιατί το λέμε αυτό; Κάποιοι ποδοσφαιριστές  που είναι στο απυρόβλητο ή ίσως αποτελέσουν παρελθόν από το «Ηλίας  Πούλλος» θα έχουν την ευκαιρία και την δυνατότητα με σκληρή δουλειά εντός και εκτός γηπέδου να αποδείξουν στον τεχνικό της Ομόνοια ότι μπορούν να παραμείνουν και να βοηθήσουν (στα πόδια τους είναι).

Όμως για να μην κάνουμε τους μετά Χριστό Προφήτες, αυτό είναι δουλειά των άνθρωπων της Ομόνοια για το ποιος θα αποτελέσει ή όχι παρελθόν από το «τριφύλλι» τον Ιανουάριο. Η ενίσχυση φυσικά όπως προαναφέραμε θεωρείται δεδομένη, έτσι ώστε να μπουν νέοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ίσως αλλάξουν την εικόνα που βλέπουμε από την Ομόνοια, και σίγουρα δεν ήταν αυτή που φαντάζονταν οι οπαδοί της πριν από το ξεκίνημα της σεζόν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top