ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΜΠΕΝΗ: «Αναξιόπιστος ο παραπονούμενος – Άλλαξε την κατάθεση του μετά από τρία χρόνια»

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΜΠΕΝΗ: «Αναξιόπιστος ο παραπονούμενος – Άλλαξε την κατάθεση του μετά από τρία χρόνια»

Στις 5 Φεβρουαρίου του 2018 θα ανακοινωθεί η απόφαση για την υπόθεση που αφορά τον ξυλοδαρμό του Μάριου Χριστοδούλου, άλλως «Μπένη», στο οίκημα του ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ τον Νοέμβριο του 2014.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, στην δικαστική διαδικασία της Δευτέρας 04/12, οι δικηγόροι των δυο πλευρών προχωρήσαν σε τελικές αγορεύσεις.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του Αλέξη Μαυρομιχάλη, Ά. Πελεκάνος, στην πολυσέλιδη αγόρευση έκανε λόγο για αναξιοπιστία.

Όπως υποστήριξε, ο «Μπένης» είναι αναξιόπιστος καθώς μετά την πάροδο τριών χρονών άλλαξε την κατάθεση του. Συγκεκριμένα, όπως είπε ο συνήγορος υπεράσπισης, ο «Μπένης» είχε αναφέρει πως  κτυπήθηκε σε όλο του το σώμα καθώς και στα γεννητικά όργανα. Αρχικά όμως είχε πει πως κτυπήθηκε με «στουλ» (σημ. σκαμπό) στο πρόσωπο.

Το δεύτερο σημείο της επιχειρηματολογίας του Πελεκάνου ήταν πως στην  ιατροδικαστική εξέταση του Χριστοδούλου δεν υπάρχει αναφορά για τραυματισμό στα γεννητικά όργανα του.

Ο κ. Πελεκάνος επεσήμανε επίσης πως στην ένορκο μαρτυρία του «Μπένη», υπάρχουν  αντιφάσεις καθώς τοποθετεί τον πελάτη από την  αρχή του επεισοδίου.

Από την πλευρά της η Κατηγορούσα Αρχή κατά την αγόρευση της ανέφερε πως μπορεί να υπάρχουν αντιφάσεις στην μαρτυρία του παραπονούμενου αλλά δεν είναι ουσιαστικές.

Τόνισε, μάλιστα, πως πριν από το επίμαχο επεισόδιο Μαυρομιχάλης και «Μπένης» ήταν φίλοι, ενώ ακολούθως λόγω όλου αυτού δημιουργήθηκε εχθρική διάθεση.

Η απόφαση της εν λόγω υπόθεσης αναμένεται για τις 5 Φεβρουαρίου του 2018.

Θυμίζουμε ότι κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι ο επιχειρηματίας Αλέξης Μαυρομιχάλης (βλ. φωτογραφίες), καθώς και οι Χρίστος Δημητρίου, Στέφανος Σάντης και Ανδρέας Αγαθαγγέλου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top