ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φεύγουν πολλοί, ανακοινώθηκε συμφωνία με Εγγλέζου!

Φεύγουν πολλοί, ανακοινώθηκε συμφωνία με Εγγλέζου!

Ο Άρης Λεμεσού άρχισε τις αλλαγές στο ρόστερ του, με σκοπό να αλλάξουν και τα αποτελέσματα που ταλαιπωρούν την «Ελαφρά Ταξιαρχία» η οποία βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι «πράσινοι» του Γιάννη Χριστόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αποδεσμεύσουν πέντε ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν τη σεζόν στη Λεμεσό. Συγκεκριμένα, θα φύγει ο Μεντζέντοβιτς, ο Λεονάρντο, o Αουρέλιο, αλλά και άλλοι τρεις που δε μπόρεσαν να βοηθήσουν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν, ο Αλέξε επιστρέφει στην Τουρκία, ενώ ο Νικολίτα δεν «έπιασε» στο νησί μας, με αποτέλεσμα να ψάχνει το νέο σταθμό της καριέρας του, όπως και ο Ενγκολό. Θυμίζουμε, ότι μετά την αρχή της χρονιάς αποτέλεσε παρελθόν από τη Λεμεσιανή ομάδα ο Σκούρτης.

Εκτός από αποδεσμεύσεις, έχουμε και προσθήκη…

Στο ραδιόφωνο του «Άστρα» ανακοίνωσε και μία προσθήκη στο ρόστερ του Άρη Λεμεσού, ο ισχυρός άντρας του συλλόγου, ο κ. Σταύρος Δημοσθένους. Πιο αναλυτικά, μίλησε για οριστική συμφωνία δανεισμού του Νικόλα Εγγλέζου. Ο παίκτης που ανήκει στο ρόστερ της ΑΕΚ θα φορέσει τα «πράσινα» για ένα εξάμηνο με σκοπό να βάλει το λιθαράκι του, στη «μάχη» της σωτηρίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top