ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έμαθε να ζει… κάτω από πίεση!

Έμαθε να ζει… κάτω από πίεση!

Το ντέρμπι στην Λεμεσό κόντρα στην ΑΕΛ αποτελεί παρελθόν. Τα όσα έγιναν έχουν καταγραφεί και ο ΑΠΟΕΛ αναμένεται να πάρει δραστικά μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν στο μέτρο φυσικά που του είναι ικανό να πράξει.

Από αγωνιστικής όμως πλευράς, δεν μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα για την παρουσία των γαλαζοκιτρίνων.

Σ’ ένα παιχνίδι το οποίο διακόπηκε 3 φορές, χάθηκε το στοιχείο του ενθουσιασμό που υπάρχει σε τέτοια παιχνίδια, του πάθους ότι και να ειπωθεί δεν είναι αντιπροσωπευτικό.

Χάθηκαν δύο βαθμοί…

Ο αγώνας έλειξε ισόπαλος 0-0 και το μόνο που είναι δεδομένο είναι πως χάθηκαν 2 βαθμοί στην κούρσα του μαραθωνίου ενώ στο αρνητικό είναι πως η διαφορά από την κορυφή αυξήθηκε.

Αυτό θα αποτελέσει μάλιστα επιπλέον κίνητρο στην ομάδα του Γιώργου Δώνη ώστε να πεισμώσει περισσότερο στους επόμενους αγώνες για να μπορέσει να καλύψει την διαφορά.

Έμαθε να ζει στην πίεση…

Υπάρχουν άλλα δύο παιχνίδια μέχρι την διακοπή, κόντρα στην Σαλαμίνα στο ΓΣΠ και με την Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος με το 2Χ3 να αποτελεί μέγα στόχο ώστε να μπορέσουν να επανέλθουν δυναμικά στην διεκδίκηση του τίτλου.

Ο ΑΠΟΕΛ παίζει με την πλάτη στον τοίχο, έμαθε να ζει εδώ και χρόνια κάτω από τέτοια πίεση και πάντα καταφέρνει να υλοποιεί τους στόχους του.  Αυτό ευελπιστεί να κάνει και φέτος ώστε το 27ο πρωτάθλημα να καταλήξει στην τροπαιοθήκη του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top