ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο χρονοντούλαπο η πρώτη του 2018… ακολουθούν ματς «φωτιά» (Βαθμολογία – Πρόγραμμα – Σκόρερς)

Στο χρονοντούλαπο η πρώτη του 2018… ακολουθούν ματς «φωτιά» (Βαθμολογία – Πρόγραμμα – Σκόρερς)

Η πρώτη αγωνιστική για το 2018 αποτελεί ήδη παρελθόν για το πρωτάθλημα μας, την ώρα που άλλες χώρες δεν έχουν γυρίσει καν από τις γιορτές. Το νέο έτος βρίσκει ευτυχισμένη την ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται μόνη στην κορυφή, περιμένοντας το ντέρμπι με την Ανόρθωση για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Οι Λαρνακείς έκαναν το καθήκον τους απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, και τώρα δίνουν το ματς που θα κρίνει πολλά. Αν το σύνολο του Ιμανόλ Ιδιάκεθ πάρει το τρίποντο, θα εκτοξεύσει τη διαφορά στους έξι πόντους, ένα στοιχείο που φαινόταν δύσκολο τις προηγούμενες εβδομάδες.

Από την άλλη, η «κυρία» έμεινε όπως φαίνεται στις… γιορτές, αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στο παιχνίδι με τη Δόξα Κατωκοπιάς στο Μακάρειο, κάτι που της στοιχίζει, διότι ο ΑΠΟΕΛ πλησίασε στον έναν πόντο, έχοντας και δύο ματς λιγότερα.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» προσπέρασαν έστω και προσωρινά τον Απόλλωνα, που «χρωστά» τρία ματσάκια, και αν τα πάρει μπορεί να «καπακώσει» την πρώτη θέση, κάτι που αποτελεί όνειρο για κάθε φίλαθλο των «κυανολεύκων».

Την πεντάδα «κλείνει» η ΑΕΛ που συνεχίζει σε υψηλές «πτήσεις», αλλά είναι δέκα βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ. Οι «λέοντες» μετά τον αποκλεισμό από τον θεσμό του κυπέλλου, έχουν στόχο την Ευρώπη. Το ίδιο «παραθυράκι» βλέπουν στη Δόξα, όπως φυσικά και στην Ομόνοια που είναι μέσα στη διεκδίκηση ενός τροπαίου και παρουσιάζεται ανεβασμένη με τον Πέτεφ στον πάγκο της.

Από την άλλη, η Πάφος «ξεφούσκωσε» έχοντας πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, με την Αλκή να την πιέζει, ευρισκόμενη στο -2. Απίθανος ο Ολυμπιακός που «παλεύει» τα πάντα, ενώ ο Ερμής δείχνει να ανεβαίνει με την πρόσληψη του Κωστάκη Καϊάφα. Προβληματισμός στον Άρη, αλλά με πινελιές αισιοδοξίας, «μιζέρια» στη Νέα Σαλαμίνα, με τον Εθνικό από κάτω να «χαροπαλεύει».

Η βαθμολογία:

Η 19η μέρα, φέρνει «μεγάλες» κόντρες, με το «τρυφίλλι» να αναζητά νέο «διπλό» μέσα στο Μακάρειο, ενώ στο Ερμής – Πάφος θα πέσουν «κορμιά». Η Νέα Σαλαμίνα «χλομιάζει» στο άκουσμα του Απόλλωνα, ενώ η ΑΕΛ περιμένει τον Εθνικό που θα κάνει all-in στο Τσίρειο στάδιο. Φυσικά, ξεχωρίζει το Ανόρθωση – ΑΕΚ, με τις «μονομαχίες» του ΑΠΟΕΛ με την Αλκή, και του Άρη με την Δόξα να ακολουθούν.

Η αγωνιστική που… έρχεται:

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ έμεινε για ακόμη μία εβδομάδα ο Τολεμές, παρόλο που δεν σκόραρε, με τον Ζελάγια να πλησιάζει σε απόσταση βολής. Λέτε να «ανάψουν τα… αίματα» και για αυτόν τον τίτλο;

Οι σκόρερς:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Τσάκωσαν» άνδρα στη Λευκωσία με πυροβόλο όπλο και σφαίρες και του πέρασαν χειροπέδες

Eurovision 2024: Οριστικά εκτός τελικού η Ολλανδία - Η ανακοίνωση και η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή - Βίντεο

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Δικηγόροι Μοναχών: Τους καταβλήθηκαν οι μισθοί τους μετά από οδηγίες του Ησαΐα

«Πνίγεται» στη σκόνη η Κύπρος - Οι μετρήσεις σε κάθε πόλη και η περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top