ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποινή σε Νεκτάριο και Θεόδωρο από τον Βρυωνίδη

Ποινή σε Νεκτάριο και Θεόδωρο από τον Βρυωνίδη

Έκανες παράπονα για τη διαιτησία, άφησες αιχμές ή ότι άλλο σε δηλώσεις σου; Δεν γλιτώνεις!

Αυτό το μήνυμα έστειλε για μία ακόμη φορά ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, ο οποίος επέβαλε πρόστιμο στους εκπροσώπους Τύπου του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ, Νεκτάριου Πετεβίνου και Θεόδωρου Αντωνίου αντίστοιχα, επειδή “τόλμησαν” σε ραδιοφωνικές τους δηλώσεις, να μιλήσουν για τη διαιτησία!

Αναλυτικά:

*Καταγγελία κατά του κ. Νεκτάριου Πετεβίνου Εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ για δηλώσεις και/η ανακοινώσεις που προέβη στις 21.12.2017 στο αθλητικό ραδιόφωνο Super Sport F.M. 104 αναφορικά με την διαιτησία του αγώνα ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας ο οποίος διεξήχθη στις 20.12.2017 σε σχέση με το κύρος της διαιτησίας και/ή οι οποίες θίγουν και/ή είναι εκτός των πλαισίων αθλητοπρέπειας και/η μπορεί να συμβάλλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος και/ή που θίγουν ή μειώνουν το κύρος της διαιτησίας και/ή συγκεκριμένης διαιτησίας και/ή συγκεκριμένου διαιτητή και/ή θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια και/ή την προσωπικότητα διαιτητή ή διαιτητών και/ή άπτονται της διαιτησίας ή διαιτητή που έχει ορισθεί να διαιτητεύσει αγώνα και/ή άπτοντται φάσεων αγώνα και/ή αποφάσεων των διαιτητών και/ή δηλώσεις που προτρέπουν την επιτροπή διαιτησίας και/ή τον διευθυντή για να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες αναφορικά με την διαιτησία αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 4 (ιστ) (ι) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του κ. Θεόδωρου Αντωνίου Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ για δηλώσεις και/η ανακοινώσεις που προέβη στις 21.12.2017 στο αθλητικό ραδιόφωνο Super Sport F.M. 104 αναφορικά με την διαιτησία του αγώνα ΑΕΛ Λεμεσού – ΑΕΚ Λάρνακας ο οποίος διεξήχθη στις 20.12.2017 σε σχέση με το κύρος της διαιτησίας και/ή οι οποίες θίγουν και/ή είναι εκτός των πλαισίων αθλητοπρέπειας και/η μπορεί να συμβάλλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος και/ή που θίγουν ή μειώνουν το κύρος της διαιτησίας και/ή συγκεκριμένης διαιτησίας και/ή συγκεκριμένου διαιτητή και/ή θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια και/ή την προσωπικότητα διαιτητή ή διαιτητών και/ή άπτονται της διαιτησίας ή διαιτητή που έχει ορισθεί να διαιτητεύσει αγώνα και/ή άπτοντται φάσεων αγώνα και/ή αποφάσεων των διαιτητών και/ή δηλώσεις που προτρέπουν την επιτροπή διαιτησίας και/ή τον διευθυντή για να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες αναφορικά με την διαιτησία αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 4 (ιστ) (ι) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top