ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με πάθος, τσαμπουκά και θέληση για την 5η σερί νίκη! (γράφημα ενδεκάδας)

Με πάθος, τσαμπουκά και θέληση για την 5η σερί νίκη! (γράφημα ενδεκάδας)

Την Ομόνοια την περιμένει δύσκολη αποστολή απόψε (20:00) κόντρα στον Απόλλωνα μέσα στο Τσίρειο στάδιο για τον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Οι «πράσινοι» φυσικά διανύουν μια περίοδο εξαιρετικής κατάστασης με τον Πέτεφ στον πάγκο τους, καθώς μετρούν στους τελευταίους πέντε αγώνες τέσσερις συνεχόμενες νίκες και πάνω σε αυτά θέλουν να «πατήσουν» έτσι ώστε να μπορέσουν να πάρουν το «διπλό» κόντρα στους «κυανόλευκους».

Έχοντας λοιπόν για «όπλο» την αγωνιστική βελτίωση αλλά και την αυτοπεποίθηση από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, το «τριφύλλι» θα προσπαθήσει να ανοίξει τον κύκλο των ντέρμπι (ακολουθεί η ΑΕΛ) με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σίγουρα η Ομόνοια για να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της κόντρα στον Απόλλωνα, θα χρειαστεί και στα 90α λεπτά του αγώνα και όποιοι ποδοσφαιριστές και να κληθούν να αγωνιστούν να δείξουν το απαιτούμενο πάθος και θέληση για τη νίκη.

Σημαντικό στοιχείο που θα παίξει τον δικό του σημαντικό ρόλο για την κατάκτηση βαθμολογικού κέρδους, θα είναι και το καθαρό μυαλό που χρειάζεται σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Πάντως στην Ομόνοια θέλουν τη νίκη και το «διπλό» για τους δικούς τους λόγους. Ο πρώτος είναι για να συνεχίσουν την αντεπίθεση τους στο πρωτάθλημα για κατάκτηση μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη, αλλά πολύ περισσότερο για να αποκτήσουν ακόμη περισσότερη δυναμική ενόψει και του ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΛ μέσα στο ίδιο γήπεδο.

Ο Βούλγαρος τεχνικός όλες αυτές τις μέρες έχει ετοιμάσει κατάλληλα τα πλάνα του για να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο κόντρα στον Απόλλωνα χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μιχαίλοφ και Βύντρα ενώ μένουν εκτός ομάδας για μια ακόμη φορά οι Κανού και Εκίθα.

Μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Πέτεφ στον σημερινό αγώνα είναι με τους Χριστοδούλου κάτω από τα δοκάρια.  Τζαίλσον και Καντέ θα κινούνται στα άκρα της άμυνας, ενώ αμυντικό δίδυμο θα είναι σε άλλη μια «μάχη» ο Κατελάρης μαζί με τον Γουίλιαμ Σοάρες.

Στον άξονα θα πάρουν θέση ο Άλεξ Σοάρες και Ρενάτο Μαργκάσα ενώ στα δύο άκρα θα αγωνιστούν οι Χριστοφή και Αντόνια.

Τέλος στην «αιχμή» του δόρατος της Ομόνοιας θα τοποθετηθούν για άλλο ένα ματς οι Λόπεζ και Ντάρμπισαιρ οι οποίοι δείχνουν να μπορούν να συνυπάρξουν στην κορυφή της επίθεσης και με τους δύο να δείχνουν αρκετά ανεβασμένοι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Ανδριάνα Νικολάου: «Η δικαίωση θα επέλθει με την σύλληψη αυτών των αδίστακτων δολοφόνων» - Βίντεο

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη

Πόλεμος φατριών: Νέο επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο σήμανε συναγερμό – Αυξημένες περιπολίες από Αστυνομία

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Στις φλόγες διαμέρισμα στη Λευκωσία - Ξεκίνησε από το ψυγείο



Μονή Αββακούμ: Έφτασε ο Νεκτάριος για κατάθεση στην Ανακριτική Επιτροπή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Μονή Αββακούμ: Έφτασε ο Νεκτάριος για κατάθεση στην Ανακριτική Επιτροπή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Στην Αρχιεπισκοπή Κύπρου έφτασε λίγο πριν τις 10:30 το πρωί ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, ο πρώτος από τους μοναχούς που θα προβεί σε κατάθεση ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top