ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα δυο σενάριο του Ιδιάκεθ! Με 4-2-3-1 ή 3-5-2;

Τα δυο σενάριο του Ιδιάκεθ! Με 4-2-3-1 ή 3-5-2;

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Λάρνακας είναι στο -2 από την κορυφή και με νίκη θέλει να «πατήσει» ξανά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το γεγονός ότι είναι στην αποστολή και ο Ακοράν και ο Τρισκόφσκι είναι σίγουρα κάτι πολύ θετικό για ην τεχνική ηγεσία. Για τον Ακοράν όμως δεν είναι ξεκάθαρο αν θα χρησιμοποιηθεί από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Ο Ιδιάκεθ δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του στις τελευταίες προπονήσεις και έχει αναλύσει τον ΑΠΟΕΛ, έτσι ώστε η ομάδα να πάει όσο γίνεται πιο προετοιμασμένη για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Η θετική παράδοση στα τελευταία παιχνίδια είναι σίγουρα κάτι καλό για την ψυχολογία της ομάδας, αλλά από μόνη της δεν αρκεί για να φέρει το ποθητό αποτέλεσμα.

Πάντως ο Ακοράν πιθανόν να μην είναι 100% έτοιμος και να μείνει στον πάγκο. Υπάρχουν δυο σενάρια για την ενδεκάδα. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Σενάριο 1
Είναι πιθανό ο Ιδιάκεθ να διατηρήσει το 4-2-3-1. Σε μία τέτοια περίπτωση ο Πάμπλο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Τρουγιόλς, αριστερό ο Αντωνιάδης και κεντρικοί αμυντικοί οι Καταλά με Μοϊσόφ. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Λαμπάν και Λαρένα και σε ρόλο ελεύθερου ο Τομάς. Δεξιά της επίθεσης θα κινείται ο Τρισκόφσκι, αριστερά ο Τέτε και στην κορυφή ο Τολεμές.

Σενάριο 2
Μία δεύτερη επιλογή για τον Ιδιάκεθ είναι να παίξει με 3-5-2. Κάτω από τα δοκάρια ο Πάμπλο, η τριάδα στην άμυνα θα είναι οι Καταλά, Μουρίγιο ή Αντωνιάδης και Μοϊσόφ, δεξιά της μεσοεπιθετικής γραμμής ο Ακοράν, αριστερά ο Τέτε, στη μεσαία γραμμή Λαμπάν, Λαρένα και Τομάς, στην κορυφή ο Τολεμές και λίγο πιο πίσω ο Τρισκόφσκι.

Αν κρίνουμε από κάποιες ενδείξεις ίσως το πρώτο σενάριο να είναι πιο πιθανό, όμως κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει και τι θα επιλέξει ο Ιδιάκεθ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top