ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βάζει βαθιά το χέρι τη τσέπη για Τεσέιρα ο Σοφοκλέους! Το χρονικό της υπόθεσης…

Βάζει βαθιά το χέρι τη τσέπη για Τεσέιρα ο Σοφοκλέους! Το χρονικό της υπόθεσης…

Χθες κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ το όνομα του 26χρονου (27/02/1991) Ουρουγουανού επιθετικού, Νταβίντ Τεσέιρα για λογαριασμό της ΑΕΛ, για να αντικαταστήσει τον Αρουαμπαρένα.

Ο ποδοσφαιριστής είναι όντως στη μεταγραφική λίστα του Μπρούνο Μπαλταζάρ και μάλιστα στην κορυφή και αποτελεί τον διακαή πόθο του Πορτογάλου τεχνικού εδώ και έναν και πλέον μήνα!

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχαμε από ανθρώπους της επίσημης ΑΕΛ, οι συζητήσεις της «γαλαζοκίτρινης» διοίκησης με τον ποδοσφαιριστή και τη Γκιμαράες, ξεκίνησαν πριν από πέντε περίπου εβδομάδες και διήρκησαν μία εβδομάδα.

Η Λεμεσιανή ομάδα κατέθεσε μία πολύ καλή για τα οικονομικά της δεδομένα πρόταση στον παίκτη, ο οποίος όμως επέμενε στις υψηλές οικονομικές του απαιτήσεις, με αποτέλεσμα η ΑΕΛ να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του.

Πριν από μερικές ημέρες όμως, η διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας επανήλθε δυναμικά στην υπόθεση με νέα αισθητά βελτιωμένη πρόταση στον Τεσέιρα, η οποία καλύπτει πλέον όλες τις απαιτήσεις του Ουρουγουανού φορ αλλά και της ομάδας του, η οποία αξιώνει ποσοστό 30% σε περίπτωση μεταπώλησης του, κάτι που η ΑΕΛ έχει αποδεχθεί.

Ουσιαστικά, με τα λεγόμενα τους, οι άνθρωποι της επίσημης ΑΕΛ διαψεύδουν το σημερινό (20/01) δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας record.pt (δείτε το ΕΔΩ), που αναφέρει ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία της Γκιμαράες και ότι του ζητήθηκε να βρει ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Να προσθέσουμε πάντως, ότι υπάρχει ακόμα μία πολύ μικρή διαφορά σε σχέση με τις αρχικές οικονομικές απαιτήσεις του Τεσέιρα, όμως πλέον, όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί, αν και πάντα σε τέτοιες δύσκολες και λίγο «περίπλοκες» περιπτώσεις, πρέπει να κρατάμε και μία… «πισινή», αφού ίσως ο Ουρουγουανός να έχει και άλλη δελεαστική πρόταση στα «χέρια» του.

Η ουσία είναι ότι ο Πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, βάζει βαθιά το χέρι στη τσέπη και κάνει την οικονομική υπέρβαση για να πείσει τον Τεσέιρα να πιάσει λιμάνι και περιμένει πλέον τη θετική του απάντηση για να προχωρήσουν οι διαδικασίες (υπογραφή συμβολαίων και εγγραφή του στο ρόστερ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως μας μετέφεραν από την επίσημη ΑΕΛ, αν τελικά ολοκληρωθεί το deal με τον Ουρουγουανό στράικερ, η συγκεκριμένη μεταγραφή θα είναι η πιο δαπανηρή των τελευταίων τριών ετών τουλάχιστον!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top