ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ενδεκάδα ανάγκης ο Λέβι στο αποχαιρετιστήριο ματς του Σιβού

Με ενδεκάδα ανάγκης ο Λέβι στο αποχαιρετιστήριο ματς του Σιβού

Τον καταδικασμένο Εθνικό Άχνας υποδέχεται στις 19:00 η Ανόρθωση και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα την ανεβάσουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ρόνι Λέβι έχει να αντιμετωπίσει πολλά αγωνιστικά προβλήματα και αυτό τον αναγκάζει να παρατάξει μία ενδεκάδα ανάγκης. Το γεγονός ότι η ομάδα της Άχνας έχει παραδώσει τα όπλα δεν σημαίνει ότι θα είναι και εύκολο παιχνίδι για την «Κυρία» και αυτό είναι που προσπαθεί να μεταφέρει στους παίκτες του ο Ισραηλινός.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Καλό και Οικονομίδης, ενώ δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους οι Ράγιος, Πράνιτς, Αρτυματάς και Παλάνκα οι οποίοι είναι επίσης εκτός. Αυτό σημαίνει ότι η αποστολή θα αποτελείται από 15 μόλις ποδοσφαιριστές και δεν αποκλείεται να βρίσκεται σε αυτήν και παίκτης από τη δεύτερη ομάδα.

Τα σενάρια της ενδεκάδας…
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς, δεξί μπακ θα είναι ο Σιβού στην τελευταία του εμφάνιση με την φανέλα της Ανόρθωσης, αριστερά ο Πηλέας και κεντρικοί αμυντικοί οι Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ.

Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Βίκτορ και Γκάντζεφ και ως επιτελικός ο Αμπντουλάγιεφ. Δεξιά της επίθεσης Ματθαίου, αριστερά ο Σισέ και στην κορυφή ο Καμαρά.

Ένα άλλο σενάριο είναι να μείνει στον πάγκο ο Ματθαίου και να παίξει δεξιά ο Αμπντουλάγιεφ και στην κορυφή ο Άλβες με τον Καμαρά σε σύστημα 4-4-2.

Όποιες και να είναι οι επιλογές του Λέβι για την ενδεκάδα η νίκη είναι μονόδρομος και εύκολα ή δύσκολα η ομάδα της Αμμοχώστου επιβάλλεται να πάρει το ζητούμενο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top