ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ευκαιρία για Ιδιάκεθ και τι θα επιλέξει… Υπάρχουν προβλήματα, μετράει και επιστροφές

Η ευκαιρία για Ιδιάκεθ και τι θα επιλέξει… Υπάρχουν προβλήματα, μετράει και επιστροφές

Ευκαιρία για να κατασκοπεύσει την αντίπαλο ομάδα που θα βρεθεί μπροστά στην ΑΕΚ στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Κύπρου, έχει ο προπονητής της Λαρνακιώτικης ομάδας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Ο Ισπανός κόουτς δεν αποκλείεται από τη στιγμή που ο αγώνας ρεβάνς της φάσης των «16» του κυπέλλου Κύπρου, μεταξύ Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών – ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη και ώρα 17:00 στο ΓΣΖ, να είναι στις επίσημες θέσεις της δυτικής κερκίδας του σταδίου και να πάρει αρκετές σημειώσεις.

Η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας έχει τον πρώτο λόγο πρόκρισης, μετά το 5-1 που κέρδισε εντός έδρας, και από τη στιγμή που δεν υπάρχουν και τόσα πολλά στοιχεία για τις ομάδες δεύτερης κατηγορίας, όπως για αυτές της πρώτης κατηγορίας, όπου συμμετέχει η ΑΕΚ, τότε ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ αναμένεται να είναι θεατής του αυριανού αγώνα.

Εκτός και εάν, φυσικά, ο προπονητής της ΑΕΚ, επιλέξει να είναι και πάλι, μέσα σε λίγα 24ωρα, θεατής αγώνα της επόμενης αντιπάλου της Λαρνακιώτικης ομάδας στο πρωτάθλημα.  Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ παρακολούθησε από τα επίσημα του Μακαρείου Σταδίου τον εκτός έδρας αγώνα της Πάφου FC με τη Δόξα Κατωκοπιάς την περασμένη Κυριακή για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας, παίρνοντας αρκετές σημειώσεις.

Η Πάφος FC υποδέχεται αύριο η ώρα 17:00 την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο Παφιακό Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης», γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής για την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ένα δίλημμα αυτό για τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ, εάν θα πάει ΓΣΖ ή Παφιακό Στάδιο, ή εάν θα πάει ένας εκ των συνεργατών του στο ένα γήπεδο και ο ίδιος Ισπανός τεχνικός στο άλλο γήπεδο.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Πάφο FC ξεκίνησε σήμερα με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ να μην μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Τολεμές, Μουρίγιο και Τρουγιόλς.

Ακοράν και Λαμπάν σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό με τον Εθνικό Άχνας, επιστρέφουν στη διάθεση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top