ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να σπάσουν το ρόδι με ΑΕΛ…

Να σπάσουν το ρόδι με ΑΕΛ…

Οι πλείστοι περίμεναν ότι ο Απόλλωνας θα… ξεμπέρδευε με ευκολία χθες με τον Οθέλλο Αθηαίνου. Η ομάδα του Νεντίμ Τούτιτς δεν ήταν αμελητέα ποσότητα, αν και σε σχέση με το πρώτο ματς στη Λάρνακα, δεν… πονοκεφάλιασε επιθετικά τους κυανόλευκους. 

Ήταν μονόλογος το παιχνίδι για τον Απόλλωνα, αλλά επειδή άργησε να έλθει το δεύτερο γκολ, ξόδεψαν περισσότερες δυνάμεις οι παίχτες που χρησιμοποιήθηκαν. 

Έχουν επικεντρωθεί από σήμερα στο Σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των πλέι οφφ του πρωταθλήματος. Η συμπολίτισσα τους και η Ανόρθωση, είναι οι δυο ομάδες τις οποίες ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να κερδίσει στην κανονική περίοδο. Έφερε και με τις δυο ισοπαλίες 1-1, τόσο στον πρώτο, όσο και στον δεύτερο γύρο. 

Επιβάλλεται να νικήσουν οι κυανόλευκοι, επειδή αν χάσουν πόντους, θα έχει την ευκαιρία την επόμενη μέρα ο ΑΠΟΕΛ να κερδίσει ξανά την Ομόνοια (με τα χίλια-δυο προβλήματα) και να αυξήσει τη διαφορά. 

Τις επόμενες ώρες θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για τον τραυματισμό του Αντριάν Σαρδινέρο. Βάσει της εικόνας που είδαμε χθες, κατά την αποχώρηση του παίχτη από το γήπεδο, λογικά θα είναι στα pits στο ντέρμπι με την πρώην ομάδα του. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Βρισκόμαστε μία ανάσα για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, με τα κόμματα να ανεβάζουν στροφές με στόχο τις Ευρωεκλογές κυρίως και αυτό γιατί η δύναμη των κομμάτων θα διαφανεί μέσα από τα ποσοστά που θα λάβουν και πώς αυτά, θα καθορίσουν  την επόμενη μέρα, αλλά και πως θα κινηθούν μέχρι τις βουλευτικές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top