ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι ισχύει αν κάποιος δεν είναι μέλος στην Ομόνοια και θέλει να γίνει πρόεδρος

Τι ισχύει αν κάποιος δεν είναι μέλος στην Ομόνοια και θέλει να γίνει πρόεδρος

Στα ποδοσφαιρικά στέκια λέγεται και γράφεται ότι ο επιχειρηματίας, Γιώτης Δημητρίου, του οποίου το όνομα τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα στο «πράσινο» ρεπορτάζ για την διεκδίκηση της προεδρίας, δεν είναι μέλος στον Λευκωσιάτικο σύλλογο.

Το γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν ο κ. Γιώτης Δημητρίου είναι μέλος ή όχι, δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά στον κόσμο για την επόμενη μέρα του τριφυλλιού και το πως θα προχωρήσει αυτή η υποψηφιότητα.

Η ιστοσελίδα μας Themasports.com για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα όσον αφορά αυτή την περίπτωση που ήρθε στο προσκήνιο, ήρθε σε επαφή με την επίσημη Ομόνοια και ζήτησε την επίσημη θέση της για το τι ακριβώς ισχύει για τις υποβολές υποψηφιότητας και το πως μπορεί κάποιος να εμπλακεί στα Διοικητικά της Ομόνοιας όταν δεν είναι μέλος.

Στην Ομόνοια πάντως είναι ρητοί και κατηγορηματικοί ότι αν κάποιος δεν είναι μέλος στον Λευκωσιάτικο σύλλογο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να βάλει υποψηφιότητα ή να ψηφίσει στην Εκλογική Γενική Συνέλευση. Παράλληλα όμως, δεν ξεκαθαρίστηκε αν ο κ. Δημητρίου είναι μέλος ή όχι.

Για να μπορέσει να τα πράξει αυτά σύμφωνα πάντα με την επίσημη ενημέρωση θα πρέπει εγγραφεί τρεις μήνες πριν από την Εκλογική Συνέλευση και παράλληλα να είναι για τρεις μήνες μέλος στους «πράσινους».

***Προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επικοικωνία με τον Γιώτη Δημητρίου για να μας ξεκαθαρίσει κι ο ίδιος την θέση του και το τι ακριβώς ισχυεί (ακολουθεί ρεπορτάζ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top