ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεγκτική Υπηρεσία κατά Α. Μιχαηλίδη – Στη δημοσιότητα τρεις επιστολές - ΕΓΓΡΑΦΑ

Ελεγκτική Υπηρεσία κατά Α. Μιχαηλίδη – Στη δημοσιότητα τρεις επιστολές - ΕΓΓΡΑΦΑ

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας και τον Γενικό Διευθυντή του υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Επανειλημμένες δηλώσεις και αντιδηλώσεις έδωσαν τη σκυτάλη στην ίδια την Ελεγκτική Υπηρεσία, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση για να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Η Ελεγκτική Υπηρεσία έδωσε στη δημοσιότητα τρεις επιστολές με ημερομηνία 4.12.2013 «από τις οποίες φαίνεται ότι ο κ. Αλέκος Μιχαηλίδης είχε δώσει στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών έγκριση για διενέργεια πληρωμών για τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο 2013, διαφωνούσης της Διεύθυνσης Ελέγχου», στην οποία ήταν λειτουργός ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης.

«Φαίνεται επίσης», όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «ότι ακόμη και μετά την έγκριση αυτή, το Τμήμα Οδικών Μεταφορών ζητούσε από τη Διεύθυνση Ελέγχου να συστήσει τις πληρωμές, κάτι το οποίο δεν έγινε. Έτσι τελικά οι πληρωμές προωθήθηκαν με απόφαση του Τμήματος Οδικών Μεταφορών και προσωπική έγκριση του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου κ. Αλέκου Μιχαηλίδη».

Και ολοκληρώνει εκφράζοντας λύπη, καθώς «δυστυχώς, σε δηλώσεις του για το θέμα αυτό, ο κ. Αλέκος Μιχαηλίδης προσπάθησε να μεταθέσει την ευθύνη για την παραχώρηση της έγκρισης αυτής, στον τότε Υπουργό αείμνηστο Τάσο Μητσόπουλο. Θεωρούμε αυτό απαράδεκτο από κάθε άποψη και καλούμε τον κ. Μιχαηλίδη να αναλάβει επιτέλους τις κατά νόμο ευθύνες του και να παύσει να τις μεταθέτει σε άλλους, ζώντες και νεκρούς, νυν και πρώην, υφιστάμενους και προϊστάμενους του».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top