ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρομερή ατάκα για Ομόνοια από πρώην παράγοντα του ΑΠΟΕΛ! «Η συμπάθεια…»

Τρομερή ατάκα για Ομόνοια από πρώην παράγοντα του ΑΠΟΕΛ! «Η συμπάθεια…»

Ο πρώην παράγοντας του ΑΠΟΕΛ, Αντώνης Μιχαηλίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Όλα Μάλε.

Ο κ. Μιχαηλίδης δήλωσε στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104.0 για την συμπάθεια του προς την Ομόνοια παρά το γεγονός ότι υπήρξε παράγοντας και είναι οπαδός του ΑΠΟΕΛ.

Δείτε τι δήλωσε:

«Συγκυριακά όταν ήμουν μικρός 7 8 χρονών το σπίτι μου ήταν κοντά στον Άγιο Ανδρέα. Σαν μαθητής πήγαινα εκεί δίπλα από το σχολείο στο γήπεδο «Γκόουλ». Και μέσα στο γήπεδο, στα πρώτα βήματα της Ομόνοιας εκεί προπονείτο η ομάδα της Ομόνοιας και εμείς κάθε απόγευμα πηγαίναμε στο γήπεδο. Προπονητής ήταν ο Βίνκλερ και εκεί γεννήθηκε η μεγάλη Ομόνοια που μεγαλούργησε για χρόνια. Και θυμάμαι εμείς μικροί τότε είχαμε μια ιδιαίτερη συμπάθεια στην ομάδα την οποία φέρναμε τις μπάλες. Είχα και διατηρώ μια συμπάθεια για την Ομόνοια παρά το γεγονός ότι υπήρξε το αντίπαλο δέος μιας ομάδας που υποστηρίζω τώρα. Η πορεία των τελευταίων χρόνων της Ομόνοια η οικονομική και αγωνιστική κατάρρευση εμένα προσωπικά με στενοχωρεί».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top