ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ Αθηνών ποδοσφαιριστής με πέρασμα από Κύπρο!

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ Αθηνών ποδοσφαιριστής με πέρασμα από Κύπρο!

Ο Καρλίτος ή αλλιώς ο Κάρλος Ντάνιελ Λόπεζ Ουέσκα όπως είναι το πραγματικό του όνομα παίζει δυνατά στα ρεπορτάζ για να αγωνιστεί στην πρωταθλήτρια της Ελλάδας, ΑΕΚ.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής τον τελευταίο χρόνο αγωνιζόταν με την φανέλα της Βίσλας Κρακοβίας βάζοντας 24 γκολ σε 36 ματς, συμπεριλαμβανομένων 7 ασίστ που κατέληξαν σε τέρματα συμπαικτών του.

Να σημειώσουμε ότι ο Καρλίτος στην Κύπρο ήρθε για λογαριασμό του Άρη Λεμεσού τ0 2015 ωστόσο από την Λεμεσό πέρασε και δεν άγγιξε μπάλα.

 Δείτε το δημοσίευμα από το Sport24.gr

«αναζήτηση επιθετικού ο οποίος θα «χωρέσει» στα παπούτσια του Σέρχιο Αραούχο, δεν είναι μια απλή υπόθεση. Είναι ενδελεχές το ψάξιμο, όμως λιγοστές οι λύσεις βάσει των κριτηρίων που υπάρχουν: αναζητείται φορ κινητικός, με γκολ στο βιογραφικό του, ο οποίος να πωλείται σε λογική τιμή ή να παραχωρείται ως δανεικός. Εδώ υπάρχει ένα θέμα…

Ο Κάρλος Λόπες, ευρύτερα γνωστός ως Καρλίτος, έχει συμβόλαιο για επιπλέον ένα έτος με την πολωνική Βίσλα Κρακοβίας. Κοινώς, παραχωρείται με αγορά και όχι ως δανεικός. Ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της χώρας με 24 γκολ σε 36 ματς, συμπεριλαμβανομένων 7 ασίστ που κατέληξαν σε τέρματα συμπαικτών του.

Ο Καρλίτος είναι 27 ετών και πριν αποκτηθεί από τη Βίσλα, μέσω σοβαρού σκάουτινγκ (που δυστυχώς δεν διαθέτει η ΑΕΚ, ψάχνοντας λύσεις σχεδόν αποκλειστικά από ατζέντηδες), είναι ένας killer που κινείται και εκτός περιοχής. Έχει το «πακέτο» που απαιτεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τον επιθετικό που θα αποκτηθεί. Δεν θέλει στατικό φορ, αλλά παίκτη που θα μπορεί να παίζει και ως δεύτερος επιθετικός, όπως ακριβώς ο Καρλίτος.

Δεν θα είναι εύκολη περίπτωση για την ΑΕΚ καθώς στο παιχνίδι απόκτησής του έχει μπει δυνατά η Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Θα απαιτηθούν χρήματα για την αγορά του και δεν είναι παίκτης που μπορεί να αποκτηθεί ως δανεικός, καθώς το επόμενο καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καρλίτος είναι φορ κορυφής, συμμετέχει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, έχει πολύ καλά τελειώματα, ξεμαρκάρεται εύκολα και πασάρει εξαιρετικά. Η πολωνική ομάδα τον «αλίευσε» στη Γ’ Ισπανίας, όπου αγωνιζόταν με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ Β’.

Κάτι σαν τον Κόντε των Ιωαννίνων, όμως κατά τρία χρόνια μικρότερος και με τρομερή σεζόν σε ομάδα που ήθελε να κάνει πρωταθλητισμό, ασχέτως αν δεν το κατάφερε».

Ζητούν 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ για παίχτη που έπαιζε σε μικρομεσαία ομάδα της Κύπρου!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top