ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το περσινό πάθημα οδηγός για φέτος, προχωρημένες επαφές με στόπερ και ακραίο χαφ

Το περσινό πάθημα οδηγός για φέτος, προχωρημένες επαφές με στόπερ και ακραίο χαφ

Ανχέλ Γκόμεθ και Χουάν Κάρλος Ολίβα είναι σε καθημερινή επαφή για το κεφάλαιο του προγραμματισμού και αξιολογούν συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους.

Μέχρι στιγμής θυμίζουμε ότι αποκτήθηκαν επτά ποδοσφαιριστές, οι Χριστοδούλου, Μεχίας, Ενρίκες, Λοέ, Γκαφόρ, Γκρίνιτζ και Εντρένα και αναμένεται να αποκτηθούν άλλοι τόσοι, για να κλείσουν οι «τρύπες» στο ρόστερ.

Στόχος όμως είναι, μετά το περσινό πάθημα, η απόκτηση (ποιοτικών) παικτών με το λιγότερο δυνατό ρίσκο που θα είναι «διψασμένοι» για ποδόσφαιρο και όχι η απόκτηση «δυνατών» ονομάτων με καλό βιογραφικό που θα κάνουν «γκελ» στον κόσμο.

Βιασύνη δεν υπάρχει, λόγω του ότι η Ομόνοια δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, όμως το ιδανικό για το νέο προπονητή, θα είναι φυσικά, να έχει το ρόστερ συμπληρωμένο μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας ή τουλάχιστον, μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το εξωτερικό, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή την εβδομάδα θα προκύψουν ανακοινώσεις, με τη διοίκηση των «πράσινων» να είναι σε προχωρημένες επαφές με κεντρικό αμυντικό και ακραίο επιθετικό, ενώ υπάρχουν επαφές και με παίκτες που αγωνίζονται σε άλλες θέσεις (πχ. για τη θέση του αριστερού μπακ και για επιτελικό μέσο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το… 7άρι, οι επιστροφές και οι εκκρεμότητες

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top