ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oργή από τον πατέρα του 34χρονου Χρίστου: «Τούτος που βλέπεται εν ο λεβέντης μου - Πρέπει να πάω αύριο να τον θάψω»

Oργή από τον πατέρα του 34χρονου Χρίστου: «Τούτος που βλέπεται εν ο λεβέντης μου - Πρέπει να πάω αύριο να τον θάψω»

Σε μια ανάρτηση γεμάτη οργή προχώρησε ο πατέρας του 34χρονου Χρίστου Παύλου, από τη Λεμεσό, ο οποίος απεβίωσε την περασμένη Τετάρτη, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά ενδεχόμενη ιατρική αμέλεια.

Στην ανάρτηση του λοιπόν, ο πατέρας του 34χρονου σημειώνει μεταξύ άλλων πως ο γιατρός του έδωσε τρία παυσίπονα και δεν τον συμβούλευσε να επισκεφθεί καρδιολόγο.

«Τούτος που βλέπεται εν ο λεβέντης μου. Την Τρίτη 7 του Μάρτη αποφάσισε πρώτη φορά να πάει στο γιατρό. Επήε στον προσωπικό του γιατρό με πόνο στο στήθος και στην πλάτη. Έδωσε του 3 παυσίπονα ο προσωπικός του γιατρός χωρίς να τον παραπέμψει σε καρδιολόγο, χωρίς να του κάμει καρδιογράφημα. Αφήνω το πάνω σου, του είπε. Αν πονείς ξανέλα. Την Τετάρτη 8 του Μάρτη τούτος ο λεβέντης έπαθε ανακοπή. Τζαι εγώ τωρά ο παπάς του πρέπει να πάω αύριο η ώρα 10 να τον θάψω. Πού να έβρω εγώ το δίκαιο;;; Εν θέλω άλλο μωρό να του τύχει έτσι πράμα.», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 34χρονου στην ανάρτηση του.

Υπενθυμίζουμε ότι η οικογένεια του άτυχου Χρίστου Παύλου προσέφυγε στη δικαιοσύνη καταγγέλλοντας ιατρική αμέλεια η οποία ενδέχεται να επέφερε και τον πρόωρο χαμό του.

Ο άτυχος 34χρονος υπέφερε έντονα, τις τελευταίες μέρες πριν επέλθει το μοιραίο γεγονός, από πόνους στην καρδιά.

Επισκέφθηκε τον προσωπικό του ιατρό ο οποίος όμως τον καθησύχασε και σύμφωνα με την καταγγελία, του χορήγησε παυσίπονα (μυοχαλαρωτικά) και ακολούθως τον αποδέσμευσε.

Λίγες ώρες μετά ο 34χρονος, υπέστη έμφραγμα, κάτι που οδήγησε και στο θάνατό του.

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια, η χορήγηση μυοχαλαρωτικών στον 34χρονο από τον προσωπικό του ιατρό, ήταν η αιτία για την πρόκληση εμφράγματος και για το θάνατό του.

Η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του 34χρονου από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, κατέδειξε ότι ο θάνατος του προήλθε από ρήξη καρδιάς.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) παρά την Κοινότητα Παραμάλι της Επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top