ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έκλαιγα δεν ήξερα τι να κάνω, έπεσα στο πάτωμα και κοιμήθηκα» - Έκρυψαν από την μάνα το περιστατικό

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έκλαιγα δεν ήξερα τι να κάνω, έπεσα στο πάτωμα και κοιμήθηκα» - Έκρυψαν από την μάνα το περιστατικό

Δεν το χωράει ο ανθρωπινός νους αυτό που συνέβη την Τρίτη (25/10) στο ειδικό σχολείο της Λεμεσού, όταν δάσκαλοι ξέχασαν και κλείδωσαν 19χρονο κορίτσι με νοητική υστέρηση στο σχολείο και πήγαν εκδρομή.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως για το όλο περιστατικό λήφθηκαν καταθέσεις από τους δάσκαλους αλλά και οπισθογραφημένη κατάθεση από την 19χρονη.

Οι υπεύθυνοι του σχολείου με ειδικές ανάγκες ανέφεραν πως το συμβάν δεν έγινε εσκεμμένα ενώ η όλη υπόθεση ερευνάται από το Γραφείο Ευημερίας.

Μάλιστα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, σύμφωνα με τα όσα έχει στα χέρια της η Αστυνομία και βάσει νομοθεσίας, για την ώρα δεν φαίνεται να προκύπτουν ποινικά αδικήματα ενώ ο φάκελος της υπόθεσης θα οδηγηθεί στον Γενικό Εισαγγελέα για περαιτέρω οδηγίες.

Να σημειώσουμε πως οι υπεύθυνοι του σχολείου με ειδικές ανάγκες δεν αρνήθηκαν το συμβάν ενώ ανέφεραν πως δεν έγινε εσκεμμένα και απολογήθηκαν στους γονείς της 19χρονης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης» την Πέμπτη (27/10 ) οι δάσκαλοι αφού έφτασαν στο χωριό Ανώγυρα μαζί με τα 19 παιδιά του σχολείου, στην καταμέτρηση για το φαγητό αντιλήφθηκαν πως έλειπε η 19χρονη κοπέλα.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, το νεαρό κορίτσι αποκοιμήθηκε στις τουαλέτες του σχολείου αφού προηγουμένως είχε πλαντάξει στο κλάμα.

Τα παράδοξο της όλης υπόθεσης είναι πως οι υπεύθυνοι του σχολείου δεν ανέφεραν το περιστατικό στην μητέρα της 19χρονης όταν πήγε να την παραλάβει το μεσημέρι την ίδιας ημέρας. 

Σύμφωνα με τις καταθέσεις που υπάρχουν, το κορίτσι ήταν αναστατωμένο με την μητέρα της να την ρωτάει επίμονα τι είχε συμβεί. Στην ερώτηση της μάνας πως πέρασε στην εκδρομή, το κορίτσι ανέφερε πως «έφυγαν, κλείδωσαν και με άφησαν μόνη μου». Η μάνα ρώτησε την κόρη της, «τι έκανες εσύ Χριστιάνα μου;» τότε αυτή της είπε « έκλαιγα δεν ήξερα τι να κάνω, έπεσα στο πάτωμα και κοιμήθηκα».

Διαβάστε ακόμη:

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγαν εκδρομή και την κλείδωσαν στις τουαλέτες - Έκλαιγε για ώρες το κορίτσι

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top