ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χορεύουν οι «Λεόντες»! Ραντεβού με ΑΕΚ και στο… κλουβί

Χορεύουν οι «Λεόντες»! Ραντεβού με ΑΕΚ και στο… κλουβί

Ανακοίνωση συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΛ αναφέρει:

«Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ενημερώνει τα μέλη του ότι την ερχόμενη εβδομάδα στις 28/12/2017 θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο πάρτι στην ταβέρνα «Νεφέλη». Η τιμή ανέρχεται στα €30 με άφθονο φαγητό και κυπριακό ποτό, και για τα ζευγάρια στα €50. Για καλύτερη οργάνωση θα γίνονται κρατήσεις μέχρι την ερχόμενη Τρίτη στα τηλέφωνα 96343055 και 96343079. Παρακαλούμε όπως προ κρατήσετε τις θέσεις σας έγκαιρα.

Η ΑΕΛΑΡΑ μας σήμερα δίνει ακόμα μία μάχη στο … πρωτάθλημα. Η ώρα 18:00 αφήνουμε τα συμβάντα της τελευταίας εβδομάδας και τους πολέμους που δεχόμαστε ασταμάτητα και εκτελούμε το καθήκον μας,

ΚΙΤΡΙΝΙΖΟΥΜΕ την ανατολική και αποδεικνύουμε ακόμα μια φορά σε όλους την δύναμη του ΑΕΛΙΣΤΑ.

Αδέλφια, σφίξετε τα δόντια και σταθείτε δίπλα μας να γίνουμε ακόμα μία φορά η ασπίδα της αρρώστιας μας. Αυτό είναι το καθήκον μας που κάνουμε τόσα χρόνια και θα κάνουμε μέχρι το τέλος.

Συνεχίζοντας απαιτούμε από την διοίκηση της ομάδας να αναλάβει τα καθήκοντά της και να ενδυναμώσει την ομάδα στο μέγιστο στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καλύπτοντας τα κενά και τις αδυναμίες που υπάρχουν! ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ στις άσχημες εμφανίσεις της ομάδας, απαιτούμε να δούμε την ΑΕΛ μας ανταγωνιστική.

Επίσης ενημερώνουμε ότι απόψε το βράδυ η γυναικεία καλαθοσφαιρική μας ομάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον… της πόλης η ώρα 19:30 στο κλουβί.

Τέλος ενημερώνουμε για όσους επιθυμούν ότι σήμερα στο γήπεδο θα είναι η τελευταία μέρα συλλογής χειμωνιάτικου ρουχισμού και παπουτσιών για τους πρόσφυγες στην Κοφίνου.

Υ.Γ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ “?”

Υ.Γ 3 ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ»

Σημ.: Για ευνόητους λόγους αφαιρέθηκαν της ανακοίνωσης ορισμένες λέξεις – προτάσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top