ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζορίστηκε η Φενέρ του Ομπράντοβιτς, αλλά έκανε το 2-0 και… ένα βήμα από το Βελιγράδι! – ΒΙΝΤΕΟ

Ζορίστηκε η Φενέρ του Ομπράντοβιτς, αλλά έκανε το 2-0 και… ένα βήμα από το Βελιγράδι! – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μπασκόνια πάλεψε μέχρι τέλους για το μπρέικ, όμως η Φενέρμπαχτσε βρήκε λύσεις από Βέσελι, Ντατόμε και Ουαναμέικερ, έφτασε στη νίκη (95-89) και βρίσκεται πια μια… ανάσα από το Final Four!

Το δεύτερο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για το Final Four έκανε η Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην Μπασκόνια, όμως βρήκε λύσεις από Ουαναμέικερ, Ντατόμε και Βέσελι και έφτασε στη νίκη (95-89).

Έτσι, με τη σειρά να μεταφέρεται στη Βιτόρια πλέον, η τουρκική ομάδα έχει την ευκαιρία με μία νίκη ακόμα να πάρει το εισιτήριο για το Βελιγράδι.

Η Μπασκόνια μπήκε με καλό ρυθμό στο παιχνίδι και βρήκε λύσεις κοντά στο καλάθι με Σενγκέλια και Πουαριέ (8-11, 4′). Ο Γιάνις Τίμα έδωσε λύσεις στην ομάδα του και οι Βάσκοι ανέβασαν τη διαφορά (10-15, 5′).

Από το σημείο εκείνο η Φενέρμπαχτσε άλλαξε την εικόνα της. Ο Κώστας Σλούκας έδωσε ώθηση στην ομάδα του και με τη βοήθεια του Γκούντουριτς το προβάδισμα άλλαξε χέρια (22-17, 8′). Η Μπασκόνια έμεινε κοντά στο σκορ χάρη στον Τζάνινγκ για το 25-23 της πρώτης περιόδου.

Το παιχνίδι παρέμενε ισορροπημένο και στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Εκεί οι γηπεδούχοι κρατούσαν τα ηνία με τον Μέλι να δίνει λύσεις (32-29, 13′). Πουαριέ και Γκαρίνο πήραν προσπάθειες, για τους φιλοξενούμενους και η διαφορά μειώθηκε στην ελάχιστη τιμή της (40-39, 16′).

Ο ρυθμός από εκείνο το σημείο πέρασε στα χέρια των γηπεδούχων. Ο Γκούντουριτς πήρε προσπάθειες, όπως και ο Νάναλι και η διαφορά αυξήθηκε (53-46, 19′). Ο Βιλντόζα είπε την τελευταία λέξη στο πρώτο ημίχρονο και με τρίποντο έγραψε το 53-49.

Με το ίδιο πνεύμα μπήκε η Μπασκόνια και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Οι παίκτες του Μαρτίνεθ είχαν υπομονή και κατάφεραν να προσπεράσουν με μπροστάρη τον Πουαριέ (56-57, 22′).

Η Φενέρμπαχτσε αντέδρασε, με τους Ουαναμέικερ και Μέλι να αναλαμβάνουν δράση. Οι δύο παίκτες έδωσαν λύσεις και το προβάδισμα άλλαξε χέρια (66-59, 25′).

Οι παίκτες του Μαρτίνεθ αντέδρασαν και πάλι και χάρη σε Πουαριέ και Βόιτμαν μείωσαν σε απόσταση βολής (69-68, 28′). Ο Ντουβερίογλου με δύο βολές έγραψε τον επίλογο της περιόδου για το 71-68 της Φενέρμπαχτσε.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο τέταρτο δεκάλεπτο, με τον Σενγκέλια να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια (72-72, 31′). Η απάντηση ήρθε αμέσως, με επί μέρους 4-0 από Νάναλι και Ντατόμε (76-72, 32′).

Η Φενέρμπαχτσε είχε ρυθμό και με τους Ντατόμε-Βέσελι να σκοράρουν κατάφερε να «χτίσει» διαφορά (84-75, 35′).

Ο Ματ Τζάνινγκ το πήρε… προσωπικά και μάζεψε τη διαφορά (86-80, 37′). Ο Μπομπουά μάζεψε τη διαφορά, αλλά η Φενέρμπαχτσε κράτησε το προβάδισμα μέχρι τέλους για το 95-89.

Τα δεκάλεπτα 25-23, 53-49, 71-68, 95-89.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top