ΠΑΡΑ-THEMA

Σχολιάστηκε στην ΕΡΤ το πανό αλληλεγγύης από την Θύρα 9 – «Του ΑΠΟΕΛ ήταν απαράδεχτο» -VIDEO

Σχολιάστηκε στην ΕΡΤ το πανό αλληλεγγύης από την Θύρα 9 – «Του ΑΠΟΕΛ ήταν απαράδεχτο» -VIDEO

Με τα πανό των δυο ποδοσφαιρικά και ιδεολογικά αιωνίων αντιπάλων στην Κύπρο, ασχολήθηκαν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Πάμε Αλλιώς» της ΕΡΤ1, το πρωί του Σαββάτου 18/11.

Στον αγώνα που διεξήχθη στο ΓΣΠ την Παρασκευή 17/11 οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας ανήρτησαν πανό όπου έγραφε: «Αλληλεγγύη στον Ελληνικό λαό – Κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων». Η κίνηση αυτή από πλευράς «Θύρας 9», δεν άφησε ασυγκίνητους τους παρουσιαστές της εκπομπής οι οποίοι θέλησαν να το προβάλουν. «Νομίζω είναι τουλάχιστον ένα δείγμα ότι δεν είμαστε μόνοι», υπογράμμισε η Αναστασία Γιάμαλη. Η ίδια δεν δίστασε να σχολιάσει και το πανό που αναρτήθηκε από τους οργανωμένους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για το πανό του ΑΠΟΕΛ δεν θα μιλήσω ήταν απαράδεχτο. Έλεγε για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου ότι δεν υπήρχαν. Τέλος πάντων ας το αφήσουμε να περάσει. Η ομόνοια στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης στην Ελλάδα από την κερκίδα της». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΚΕΛ: Καυστική ανακοίνωση για το πανό στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ – «Έπεσε» η σελίδα του κόμματος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Δείτε το βίντεο: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top