ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Σφοδρή σύγκρουση οχήματος με δέντρο - Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε το όχημα - Προληπτικά στο νοσοκομείο ο οδηγός- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Σφοδρή σύγκρουση οχήματος με δέντρο - Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε το όχημα - Προληπτικά στο νοσοκομείο ο οδηγός-  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 22/11 στον δρόμο Παραλιμνίου - Πρωταρα, όπου όχημα παρέκλινε της πορείας του και κατέληξε σε δέντρο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:οο το απόγευμα της Τετάρτης 22/11, όταν οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες με αποτέλεσμα να καταλήξει σε δέντρο. Ο οδηγός, εγκλωβίστηκε μέσα στα συντρίμμια του οχήματός του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί τη βοήθεια της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο, για να απεγκλωβιστεί. Από τις πιο κάτω φωτογραφίες, τις οποίες δημοσίευσε η ιστοσελίδα, Νeammochostos.com, διακρίνεται η σφοδρότητα της σύγκρουσης. Να σημειωθεί ότι ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε περισσότερο για προληπτικούς λόγους με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αμμόχωστου, όπου θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top