ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Πλημμυρίζει δρόμος κάθε φορά που βρέχει λόγω ασυνεννοησίας μεταξύ αρμοδίων

ΠΑΦΟΣ: Πλημμυρίζει δρόμος κάθε φορά που βρέχει λόγω ασυνεννοησίας μεταξύ αρμοδίων

Προβλήματα επανεμφανίστηκαν μετά τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών στην επαρχία Πάφου, με ορμητικά νερά να κατεβαίνουν από την περιοχή Μούτταλου στην οδό Κάτω Περβολιών καθιστώντας την επικίνδυνη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του, την Τετάρτη 22/11 το Κίνημα Οικολόγων –Συνεργασία Πολιτών, καταγγελία από κάτοικους της περιοχής Κάτω Περβολιών κάνει λόγο για μεγάλη ποσότητα νερού που κατεβαίνει από την περιοχή του Μούτταλλου, μέσω ρυακιού, στην οδό Κάτω Περιβολιών καθιστώντας το δρόμο επικίνδυνο και αδιάβατο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το γεγονός επιβεβαιώνει ο κοινοτάρχης Μουττάλλου, Ανδρέας Παπαπέτρου, μιλώντας για ανάγκη δημιουργίας αγωγού ο οποίος θα διοχετεύει τα όμβρια ύδατα σε παρακείμενο αγωγό του ΣΑΠΑ, αφού το πρόβλημα είναι διαχρονικό και παρουσιάζεται μετά από κάθε έντονη βροχόπτωση. Στην ανακοίνωση, γίνεται λόγος για πιθανή έλλειψη συντονισμού μεταξύ της Υπηρεσίας τουρκοκυπριακών περιουσιών του Δήμου Πάφου και του Κοινοτάρχη Μούτταλου, αφού η συγκεκριμένη περιοχή είναι Τουρκοκυπριακής ιδιοκτησίας. Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος *Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top