ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΡΙΚ: Ως αδιαφιλονίκητο φαβορί παρουσιάζεται ο Νίκος Αναστασιάδης- Πέρασε τον Γιώργο Λιλλήκα το ΕΛΑΜ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΡΙΚ: Ως αδιαφιλονίκητο φαβορί παρουσιάζεται ο Νίκος Αναστασιάδης- Πέρασε τον  Γιώργο Λιλλήκα το ΕΛΑΜ

Σαφές προβάδισμα του Νίκου Αναστασιάδη έναντι των άλλων υποψηφίων για την προεδρία της Δημοκρατίας, δείχνει η δημοσκόπηση που μετέδωσε το βράδυ της Παρασκευής 25/11 το ΡΙΚ για τις προεδρικές εκλογές του 2018. Επίσης, παρουσιάζει την ψαλίδα μεταξύ  Νικόλα Παπαδόπουλου και Σταύρου Μαλά να κλείνει και να ισοψηφούν, ενώ δείχνει το Χρίστο Χρίστου τέταρτο στην πρόθεση ψήφου και τελευταίο το Γιώργο Λιλλήκα.

Συγκεκριμένα, στη διευκρινισμένη πρόθεση ψήφου, ο Νίκος Αναστασιάδης συγκεντρώνει 44%, ο Νικόλας Παπαδόπουλος και ο Σταύρος Μαλάς ισοψηφούν με ποσοστό 22%, ο Χρίστος Χρίστου συγκεντρώνει 7% και ο Γιώργος Λιλλήκας 3%. Στην αδιευκρίνιστη πρόθεση ψήφου, ο Νίκος Αναστασιάδης συγκεντρώνει 27%, ο Νικόλας Παπαδόπουλος και ο Σταύρος Μαλάς ισοψηφούν με ποσοστό 13,5%, ο Χρίστος Χρίστου συγκεντρώνει 4%, ο Γιώργος Λιλλήκας 2%, ο Φοίβος Μαυροβουνιώτης 1%, Άλλος 0,5%, Δεν Έχουν Αποφασίσει 21,5%, Αποχή/Λ/Α 10% και ΔΓ/ΔΑ 7%. Στην παράσταση νίκης, ο Νίκος Αναστασιάδης συγκεντρώνει 61%, ο Νικόλας Παπαδόπουλος 11%, ο Σταύρος Μαλάς 6% και Χωρίς Γνώμη 22%. Στην πρόθεση ψήφου στον Β’ γύρο μεταξύ Ν. Αναστασιάδη και Σ. Μαλά, ο Ν. Αναστασιάδης συγκεντρώνει 42%, ο Σταύρος Μαλάς 22%, Δεν Έχουν Αποφασίσει 13%, Κανέναν 6%, Λευκό 4%, Άκυρο 2%, Δεν Θα Ψηφίσουν 7% και ΔΑ 5%. Στην πρόθεση ψήφου στον Β’ γύρο μεταξύ Ν. Αναστασιάδη και Ν. Παπαδόπουλο, ο Ν. Αναστασιάδης συγκεντρώνει 40%, ο Νικόλας Παπαδόπουλος 25%, Δεν Έχουν Αποφασίσει 14%, Κανέναν 4%, Λευκό 4%, Άκυρο 2%, Δεν Θα Ψηφίσουν 6% και ΔΑ 6%. Στην πρόθεση ψήφου στον Β’ γύρο μεταξύ Σ. Μαλά και Ν. Παπαδόπουλο, ο Σταύρος Μαλάς συγκεντρώνει 27%, ο Νικόλας Παπαδόπουλος 33%, Δεν Έχουν Αποφασίσει 13%, Κανέναν 7%, Λευκό 4%, Άκυρο 2%, Άκυρο 2%, Δεν Θα Ψηφίσουν 9% και ΔΑ 5%. ΠΙΝΑΚΕΣ:  Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top