ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη για την κορυφή με το… μυαλό (και) στην Ομόνοια!

Νίκη για την κορυφή με το… μυαλό (και) στην Ομόνοια!

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα στην ΑΕΚ για το σημερινό (26/11, 16:00) παιχνίδι με αντίπαλο την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος ομάδα της Πάφου στην «Αρένα».

Οι «κιτρινοπράσινοι» μάλιστα, απέκτησαν και… έξτρα κίνητρο μετά την ισοπαλία της Ανόρθωσης, αφού αν κερδίσουν, θα ολοκληρώσουν τον Α΄ γύρο του πρωταθλήματος μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 29 βαθμούς συγκομιδή και θα ατενίζουν τη συνέχεια με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει καταλήξει στο αγωνιστικό του πλάνο και δεν αποκλείεται να κάνει κάποιες αλλαγές, έχοντας στο μυαλό του και το ντέρμπι της επόμενης (14ης) αγωνιστικής με αντίπαλο την Ομόνοια και πάλι στην «Αρένα».

Η μία αλλαγή πάντως είναι δεδομένη σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Εθνικό, αφού έμεινε εκτός αποστολής ο ανέτοιμος Χέφελ, ενώ τρεις σημαντικοί παίκτες είναι στο όριο των κίτρινων καρτών, οι Τέτε, Μοϊσόφ και Λαμπάν. Θυμίζουμε ότι εκτός αποστολής έμεινε και ο Μυτίδης, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Όσον αφορά τα πλάνα του Ισπανού τεχνικού για την αρχική ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πάμπλο, με τους Καταλά και Μοϊσόφ να θεωρούνται «σίγουροι» στα μετόπισθεν, ενώ η άλλη θέση διεκδικείται από τους Τρουγιόλς, Αντωνιάδη και Μουρίγιο.

Στα δύο «φτερά» της μεσοεπιθετικής γραμμής θα αγωνιστούν λογικά οι Τέτε (αριστερά) και Ακοράν (δεξιά), ενώ στη μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Λαρένα και Τομάς με… ερωτηματικό τον Λαμπάν, ο οποίος αν προφυλαχθεί λόγω καρτών, τη θέση του ίσως πάρει ένας εκ των Τρουγιόλς-Κάσες.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι σίγουρα ο φορμαρισμένος Τολεμές, μαζί με τον Τρισκόφσκι.

Να σημειώσουμε τέλος, ότι οι «κιτρινοπράσινοι» περιμένουν αρκετό κόσμο στην «Αρένα», προκειμένου να αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ΑΕΚ στην προσπάθεια που θα κάνει για τη νίκη κόντρα στην επικίνδυνη Πάφο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top