ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα, τα διλήμματα και οι παίκτες που θα προφυλαχθούν!

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα, τα διλήμματα και οι παίκτες που θα προφυλαχθούν!

Παιχνίδι έχει σήμερα (26/11) η ΑΕΚ κόντρα στην Πάφο για την 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Οι δυο ομάδες θα τα πουν στις 16:00 με γηπεδούχους τους κιτρινοπράσινους.

Η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της ευχάριστης έκπληξης του πρωταθλήματός μας και με τους τρεις πόντους να αποσπαστεί μόνη πρώτη στην κορυφή μετά την χθεσινή ισοπαλία της Ανόρθωσης. Δεν έχει όμως εύκολο έργο μιας και οι Παφίτες απόδειξαν εν πολλάκις φέτος ότι θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους στον οποιονδήποτε αντίπαλο και πως σε κάθε ματς δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό με σκοπό το βαθμολογικό κέρδος.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει ως μόνη απουσία τον ανέτοιμο Χέφελ και ως αντικαταστάτη του προορίζει τον Χουάν Τομάς ο οποίος δείχνει να επανέρχεται στην αρχική ενδεκάδα μετά και τον τραυματισμό που είχε. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να επιλέξει το σύστημα με τους τρεις αμυντικούς (3-5-2) και κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Πάμπλο. Οι τρεις στην άμυνα, σίγουροι προβάλλουν οι Καταλά και Μόισοφ ενώ η τρίτη θέση παίζεται μιας και ίσως προτιμηθεί να ξεκουραστεί  ο Μουρίγιο και την θέση του να πάρει ο Τρουγιόλς. Στον χώρο του κέντρου στα άκρα θα έχουμε τους Τέτε (αριστερά) και Ακοράν (δεξιά) με την πεντάδα να συμπληρώνουν οι Λαρένα, Τομάς και Κάσες (μπορεί ο Λαμπάν να προφυλαχθεί καθώς είναι στο όριο καρτών και ακολουθεί το ντέρμπι με την Ομόνοια). Την θέση του Λαμπάν ίσως να πάρει και ο Τρουγιόλς αν προτιμηθεί στον χώρο του άξονα. Όσον αφορά το επιθετικό δίδυμο εκεί θα δούμε τους Φλοριάν και Τρισκόφσκι. Να θυμίσουμε ότι οι Τέτε, Μόισοφ και Λαμπάν έχουν από δυο κάρτες και αν δεχθούν τρίτη θα απουσιάζουν από το ντέρμπι με την Ομόνοια. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Βάσκος κόουτς μπαίνει σε διάφορες σκέψεις για το αν θα τους χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα ή αν θα τους προφυλάξει.

Ο κόσμος καλείται να δώσει βροντερό παρών, η είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ ενώ και η ώρα του ματς (16:00) είναι ιδανική. Περιμένουν από πλευράς ΑΕΚ αρκετό κόσμο στην Αρένα καθώς η στήριξη του κόσμου είναι απαραίτητη και δίνει άλλη δυναμική στην ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές τους χρειάζονται μιας και το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο, η Πάφος είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα και χρειάζεται η ανάλογη προσοχή και πειθαρχία από όλους στο κιτρινοπράσινο συγκρότημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top