Συνεχίζει τον κύκλο επαφών της στη Λευκωσία η Μαρία Άνχελα Ολγκίν - Ποιους θα δει
Η προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, Μαρία Άνχελα Ολγκίν συνεχίζει τον κύκλο επαφών της στην Λευκωσία.
Στο ντέρμπι με την ΑΕΛ που δημιούργησε κατά το χρονικό διάστημα αυτό… ήταν επιπόλαιη. Η “Κυρία” έφτιαξε φάσεις, είχε τις προϋποθέσεις όμως η επιπολαιότητα των Ράγιος και Καμαρά δεν της έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στη φάση του Ράγιος υπήρχαν τέσσερις παίκτες στην περιοχή ενώ αυτός προτίμησε να τελειώσει τη φάση, όπως έκανε και ο φορ της Κυρίας τρια λεπτά αργότερα. Ο Καμαρά, βγαίνοντας στην αντεπίθεση, είχε στηρίγματα, με τον Άλβες να ζητάει επίμονα την μπάλα για να φύγει τετ α τετ με τον Βοζίνια.
Της έλειπε το καθαρό μυαλό χθες και αυτό οφείλεται, σε κάποιο βαθμό, από τις αποφάσεις του διαιτητή που έφεραν εκνευρισμό.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις