Χαρμόσυνα νέα: Ζευγάρι της ελληνικής showbiz ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Χαρμόσυνα νέα: Ζευγάρι της ελληνικής showbiz ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Χαρμόσυνα νέα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και αφορούν γνωστή Ελληνίδα και την προσωπική της ζωή.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος, δεν είναι μακριά από το να αποφασίσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, το ευχάριστο γεγονός το επιβεβαιώνουν και άτομα από το περιβάλλον τους.

Η Ολυμπιονίκης και ο σύντροφος της έχουν συγκατοικήσει από τον Οκτώβριο του  2016. Η σχέση τους έχει δοκιμαστεί γι’ αυτό και νιώθουν σιγουριά για το επόμενο και σημαντικό βήμα. «Είμαστε πολύ καλά μαζί και σκεφτόμαστε τον γάμο!», δήλωσε η Πανταζή στην εφημερίδα.

 

Από peoplegreece

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE