Στην «Αρένα» με στόχο το βαθμολογικό όφελος

Στην «Αρένα» με στόχο το βαθμολογικό όφελος

Η Πάφος θα αντιμετωπίσει στις 16:00 την ΑΕΚ στην «Αρένα». Ο Λούκα Έλσνερ αναμένεται να χρησιμοποιήσει παρόμοια ενδεκάδα με αυτή κόντρα στην Δόξα, καθώς έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Ο προπονητής της παφιακής ομάδας, κατά πάσα πιθανότητα θα επιλέξει τους Κόπριβετς, Ντομίνγκες, Χόριτς, Γκουλόν, Κομπανί, Γκάμποβς, Φυλακτού, Μοστέφα, Μπρουλς, με τον Ντεούλ να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα αντί του Κοβαλένκο και τον Καμαρά αντί του Ζαχαρίου.

Στόχος στην «Αρένα» το βαθμολογικό όφελος που θα την κρατήσει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Να υπενθυμίσουμε πως αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην 6η θέση με 19 βαθμούς έχοντας μάλιστα και δύο αγώνες λιγότερους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.