ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιβεβαίωση Themasports: Κάτοικος Λάρνακας μέχρι το 2020 ο Τέτε

Επιβεβαίωση Themasports: Κάτοικος Λάρνακας μέχρι το 2020 ο Τέτε

Λίγη ώρα μετά το αποκαλυπτικό άρθρο του Themasports.com που έκανε λόγο ότι η ΑΕΚ είναι κοντά στην ανανέωση μαζί με τον Τέτε,το μεσημέρι της Δευτέρας (27/11) οι “κιτρινοπράσινοι” ανακοίνωσαν και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας τους με τον ποδοσφαιριστή για άλλα δύο χρόνια, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά πλήρως τις πληροφορίες της ιστοσελίδα μας.

Η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με τον Αlberto Sansinena Chamorro (Tete) μέχρι τον Μάϊο του 2020.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία.

«Eίμαι πολύ χαρούμενος και εγώ και η οικογένεια μου γιατί αυτή ήταν η φιλοδοξία μου. Θέλω να παίξω εδώ και τα επόμενα χρόνια γιατί αυτός ο σύλλογος μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο και θέλω να μεγαλώνω και εγώ μαζί με τον σύλλογο. Ήταν πολύ εύκολη απόφαση, από την πρώτη στιγμή που ο Xavi μίλησε με τον εκπρόσωπο μου και μαζί μου, είπα ότι είναι η καλύτερη απόφαση γιατί η πρώτη μου επιλογή ήταν να παραμείνω στην ομάδα. Για μένα ήταν πάρα πάρα πολύ εύκολη απόφαση. Ο στόχος μας το γνωρίζετε είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και το πιο σημαντικό τώρα είναι η νίκη με την Ομόνοια. Προσωπικά ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να παίζω και να βοηθάω την ομάδα. Η φιλοδοξία μου είναι να κερδίσουμε τον τίτλο γιατί διαθέτουμε πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά μου αρέσει να πηγαίνω παιχνίδι με παιχνίδι. Ο κόσμος είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον σύλλογο γιατί μας υποστηρίζουν πάρα πάρα πολύ. Νιώθουμε την υποστήριξη και θέλω να τους πω να συνεχίσουν έτσι γιατί παίζουμε για αυτούς και δουλεύουμε κάθε μέρα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Τους ευχαριστώ για την στήριξη», δήλωσε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top