LIFESTYLE

Νέο ζευγάρι στην Κυπριακή Showbiz! Δεν κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους ο επιχειρηματίας και το γνωστό μοντέλο

Νέο ζευγάρι στην Κυπριακή Showbiz! Δεν κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους ο επιχειρηματίας και το γνωστό μοντέλο

Η αλήθεια είναι πως πολλά πράγματα για την προσωπική της ζωή δεν τα γνωρίζουμε μιας και η ίδια προσπαθεί να τα κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δημοσίευμα της «Εspresso» όμως ήρθε να μας… «ανοίξει τα μάτια».

 

Ενώ πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε μέσω της εκπομπής «Όλα Για Σένα» ότι η αδελφή της χώρισε μετά από 6 χρόνια γάμου, η ίδια φαίνεται πως περνά όμορφες στιγμές παρέα με τον καινούργιο της αμόρε.

 Ο λόγος για την καλλονή Στέλλα Δημητρίου (την αδελφή της Χριστίνας Δημητρίου) εστεμμένη Star Κύπρος το 2000, με μεγάλη καριέρα στο χώρο του μόντελιγκ που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσης.

 Η όμορφη Στέλλα λοιπόν σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας έπειτα από μια σειρά αποτυχημένων σχέσεων με άνδρες της showbiz, φαίνεται να έχει κατασταλάξει στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη του πεντάστερου ξενοδοχείου «Royal Marmin Bay», στην Ελούντα, Αθηναγόρα Ανδριαδάκη, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του ένα διαζύγιο και είναι πατέρας ενός 10χρονου αγοριού.

 Η ξανθιά καλλονή δεν θέλει να δώσει τροφή για κουτσομπολιά, γι' αυτό κάνει τα πάντα για να κρατήσει το καυτό ειδύλλιο με τον brutal ξενοδόχο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 Ωστόσο, στο πρόσφατο ταξίδι της στη Γαλλία (πρώτα στη Νίκαια και αργότερα στο Παρίσι), όπου γιόρτασε πανευτυχής τα γενέθλιά της συντροφιά με το αμόρε της, δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη! Βλέπετε, μια παρέα Ελλήνων, που την περασμένη Πέμπτη ήταν στο εστιατόριο του «Hotel Costes» στην πόλη του φωτός, πέτυχε το ζευγάρι σε ρομαντικό dinner!

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top