Το μυστικό που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που καθαρίζεις πατάτες

Το μυστικό που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που καθαρίζεις πατάτες

Όλοι λατρεύουμε τον πουρέ και την πατατοσαλάτα, αλλά κανείς δεν έχει όρεξη να κάθεται με τις ώρες και να καθαρίζει με τον αποφλοιωτή λαχανικών -ή ακόμα χειρότερα με το μαχαίρι- τις πατάτες. Ευτυχώς χάρη στο κανάλι του Youtube, Foody Tube’s, το καθάρισμα του αγαπημένου λαχανικού έγινε τρομακτικά εύκολο.

 

Με ένα κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε την πατάτα στο κέντρο περιμετρικά δημιουργώντας έναν κύκλο. Ο πιο εύκολος τρόπος για να το καταφέρουμε είναι να κρατάμε το μαχαίρι σταθερό με το ένα χέρι και να γυρίζουμε την πατάτα με το άλλο.

Φροντίζουμε να μην χρησιμοποιούμε πολλή δύναμη, γιατί ιδανικά θέλουμε το μαχαίρι να χαράξει μόνο τη φλούδα και όχι τη σάρκα του λαχανικού. Ύστερα, τοποθετούμε τις πατάτες σε μία μεγάλη κατσαρόλα με κρύο νερό.

Τις αφήνουμε πάνω από δυνατή φωτιά και μόλις βράσουν, τις σουρώνουμε. Μόλις κρυώσουν, απλά τραβάμε τη φλούδα από τις δύο άκρες και την αφαιρούμε με μία μόνο κίνηση. Τέλειο;

 

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE