Και στο Κύπελλο πάτε ταμείο με τον Stoiximan!

Και στο Κύπελλο πάτε ταμείο με τον Stoiximan!

Με δύο αναμετρήσεις κάνει σέντρα και τη φετινή σεζόν το Κύπελλο Coca Cola. Ο Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχήματος, σας προσφέρει και στο Κύπελλο επιλογές για να πάτε ταμείο.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα στα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος και Κυπέλλου!

Η Ανόρθωση παίζει εκτός έδρας με την Ξυλοτύμπου.

Στο 15.00 ο «άσος», στο 6.50 η ισοπαλία, στο 1.15 το «διπλό».

Το over 3.5 γκολ δίνει 2.08 και το under 2.5 γκολ δίνει 1.97!

Πιστεύετε ότι η πρόκριση μπορεί να κριθεί στα πέναλτι; Απόδοση 13.50!

Ο Ολυμπιακός παίζει με την Αναγέννηση.

Στο 1.67 η νίκη του Ολυμπιακού, στο 3.55 η ισοπαλία, στο 4.85 το «διπλό».

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει ο Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος και Κυπέλλου (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Η υπόθεση με το κολλάζ των νέων πινάκων του Γιώργου Γαβριήλ δεν είναι ζήτημα τέχνης. Είναι ζήτημα πολιτικής. Και πιο συγκεκριμένα, ζήτημα προεκλογικής στρατηγικής, πολιτικής συνέπειας και σύγκρουσης για την ηγεμονία στον χώρο της δεξιάς, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE