Δεν φαντάζεστε πόσα στοιχίζει το δέντρο της Ευριπίδου! Μονοψήφιος ο αριθμός – VIDEO

Δεν φαντάζεστε πόσα στοιχίζει το δέντρο της Ευριπίδου! Μονοψήφιος ο αριθμός – VIDEO

Όπως χαρακτηριστικά είπε η παρουσιάστρια του «Όλα Για Σένα» στον αέρα της εκπομπής της: «Έφκαλα τον φο μου με...  ευρώ».

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, στόλισε το χριστουγεννιάτικό της δέντρο στη Λευκωσία.

Βοηθοί της τα δύο της παιδιά, ο Έκτορας και η Αριάδνη.

Την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου αποκάλυψε πως το δέντρο που στόλισε την περσινή χρονιά, της το έκλεψαν μέσα από την αποθήκη της σχολής της.

Η παρουσιάστρια, επεσήμανε πως αποτελεί μυστήριο πως κλάπηκε το δέντρο της, ενώ συνέχισε λέγοντας πως έσπευσε να αγοράσει ένα άλλο στην τιμή των ενιά ευρώ.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Έφκαλα τον φο μου με 9 ευρώ».

Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επανεκλογή Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής με τις ψήφους ΔΗΚΟ και Άμεσης Δημοκρατίας

Επανεκλογή Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής με τις ψήφους ΔΗΚΟ και Άμεσης Δημοκρατίας

Η Αννίτα Δημητρίου επανεξελέγη στην προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων, επικρατώντας στον δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας με 29 ψήφους, έπειτα από τη στήριξη που έλαβε από το ΔΗΚΟ και την Άμεση Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE