Καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο 'Μακεδονία' της Θεσσαλονίκης

Καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο 'Μακεδονία' της Θεσσαλονίκης

Πολύωρες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων αντιμετωπίζουν οι επιβάτες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της πυκνής ομίχλης που καλύπτει τον χώρο του αεροδρομίου.

 

Την ακύρωση των πτήσεων της για την 30η Νοεμβρίου, από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», ανακοίνωσε η εταιρεία EasyJet. Το διάστημα για το οποίο η EasyJet ακυρώνει τις προγραμματισμένες της πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» δεν έχει διευκρινιστεί προς το παρόν.

Το κλείσιμο του βασικού αεροδιαδρόμου του αεροδρομίου, λόγω εργασιών συντήρησης, αποτελεί τον λόγο που επικαλείται η εταιρεία για την ακύρωση των πτήσεων της. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της EasyJet, o προσωρινός διάδρομος απογείωσης που χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο δεν ενδείκνυται για την ασφαλή απογείωση του αεροσκάφους της εταιρείας.

Οι εργασίες για την αναβάθμιση του χερσαίου τμήματος του αεροδιαδρόμου του «Μακεδονία» προχωρούν εντατικά, ώστε το συγκεκριμένο τμήμα να παραδοθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου και το αεροδρόμιο να επανέλθει σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας.

Κατά τις τελευταίες ημέρες, έχουν ακυρωθεί, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, πτήσεις και άλλων εταιριών, όπως της Olympic Air, της Τurkish Airlines και της Ryanair. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο Τύπου της Fraport, οι επιβάτες που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν, πρέπει να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του αεροδρομίου «Μακεδονία», προκειμένου να ενημερώνονται για όλες τις διαφοροποιήσεις που σημειώνονται στο πρόγραμμα των πτήσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE