ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο μήνας με μία τετράδα «καυτών» αγώνων! Ζητούμενο η αποφυγή… ζημιάς

Ο μήνας με μία τετράδα «καυτών» αγώνων! Ζητούμενο η αποφυγή… ζημιάς

Η ΑΕΛ αποχαιρετά τον μήνα Νοέμβριο και το φθινόπωρο 2017 βρισκόμενη στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς, έχοντας ως συγκάτοικο τον ΑΠΟΕΛ, και ως η καλύτερη άμυνα του φετινού πρωταθλήματος με 6 τέρματα κατά και με ένα παιχνίδι στο… χέρι για να έχει συνολική εικόνα του πρώτου γύρου.

Εντούτοις, το εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ μπορεί να περιμένει ακόμη, μιας και έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018, καθώς προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τελευταίου μηνός 2017 με ντέρμπι και δύσκολη εκτός έδρας αποστολή.

Συγκεκριμένα, ο Δεκέμβριος περιλαμβάνει για την ΑΕΛ τρία ντέρμπι και ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.  Αρχή των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον μήνα Δεκέμβριο είναι την ερχόμενη Κυριακή με το τοπικό ντέρμπι απέναντι στον Άρη για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.  Έπειτα, η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής, ακολούθως θα ταξιδέψει στο Μακάρειο Στάδιο για να κοντραριστεί με τη Δόξα Κατωκοπιάς, ενώ το 2017 η Λεμεσιανή ομάδα θα το αποχαιρετήσει αγωνιστικά στις 20 Δεκεμβρίου με την ΑΕΚ στο Τσίρειο Στάδιο για τη 17η στροφή του φετινού μαραθωνίου.

Ένας μήνας με «καυτές» και αμφίρροπες αναμετρήσεις για την ΑΕΛ. καθώς είναι τα δύο ντέρμπι των ομάδων που έχουν ως πρώτιστο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, ενώ αν και χαρακτηρίζεται ως φαβορί για τα παιχνίδια με Άρη και Δόξα, εάν δεν προσέξει και δεν είναι συνεπής τότε δεν αποκλείεται να πάθει τη… ζημιά, που ουδείς θέλει να έρθει στους γαλαζοκίτρινους μετά την αήττητη πορεία που έχει δημιουργήσει εδώ και αρκετές βδομάδες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποταμό της Αγίας Πετρούπολης - Δείτε απίστευτα βίντεο

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Eurovision 2024: Αυτή η χώρα κέρδισε το βραβείο καλύτερου στίχου - Oι νικητές των προηγούμενων ετών - Δείτε βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top